=

Op zoek naar een leer-werkplek?

Jij bent je aan het oriënteren op een vervolgopleiding. Misschien denk je aan BBL. In dat geval heb je ook een werkplek nodig. Maar het kan ook zijn dat je BOL gaat doen en tijd over hebt voor een baantje ernaast. Of misschien oriënteer je je vast op je toekomstige job. Kom werken bij AB Midden Nederland. Wij hebben mooie leer-/werkplekken o.a. in de veehouderij, het groen/hovenierswerk, maar ook in bijv. de bouw en techniek. Veel mogelijkheden dus!

Je kunt zowel op één plek, als op meerdere plekken aan de slag. In één sector, maar ook in meer sectoren. Het voordeel voor jou is dat je, wanneer het van 2 kanten goed bevalt, ook na je BBL of BOL opleiding bij AB Midden Nederland kan blijven werken. En mocht je willen blijven leren, dan betalen wij graag een vervolgopleiding of cursus voor je!

Wil je meer weten?

Op 18 april om 20.00 uur organiseren wij een online infoavond, waarbij we voor jou klaarzitten om je meer te vertellen over wat wij je kunnen bieden tijdens en na je studie. Uiteraard beantwoorden we ook graag jouw vragen. Meld je aan via https://mailchi.mp/abmiddennederland.nl/online-informatie-avond-2022 en laat ons weten dat je erbij bent.