Vakbekwaam personeel voor agrarisch werk
Maak kennis met de agrarische dienstverlening van AB

Agrarische dienstverlening: specialist in agrarisch werk

Naast uitzenden, detacheren en payrolling biedt AB Midden Nederland ook agrarische dienstverlening van specifieke agrarische diensten aan. We vervangen uw zieke medewerkers of springen met onze mensen snel en efficiënt in tijdens piekperioden. 

Specialistisch agrarisch werk uitbesteden met onze agrarische dienstverlening

Met onze agrarische dienstverlening besteedt u niet alleen agrarisch werk uit, maar krijgt u vakmensen in huis met een échte aanpakkersmentaliteit. Met recht specialisten in agrarisch werk. Zij nemen specialistische taken op zich zoals klauwverzorging, roosters opruwen of het insemineren van koeien.

Hieronder staan enkele voorbeelden van agrarisch werk wat binnen onze agrarische dienstverlening valt.

Robotmelken

Als specialistische agrarische dienst verzorgen de bedrijfsverzorgers sinds enkele jaren robotmelken. Onze vakkundige melkers/bedrijfsverzorgers worden jaarlijks bijgeschoold om hun al bestaande vakkennis en ervaring op het gebied van robotmelken up-to-date te houden. Op deze manier blijven onze bedrijfsverzorgers specialist in agrarisch werk, en zijn wij in staat om u een uitstekende diensverlening te kunnen blijven aanbieden.

Klauwverzorging

Onze vakkundige klauwverzorgers worden regelmatig bijgeschoold en we beschikken over moderne elektrische en hydraulische klauwverzorgingsboxen. We stemmen de omvang van de ploeg af op uw vraag, waardoor we opdrachten binnen één dag afronden. Het doel is altijd om de onrust in de stal zoveel mogelijk te beperken.

Veestallen schoon spuiten

Met speciale stoomcleaners zorgen we voor het schoon spuiten van bijvoorbeeld veestallen. Onze cleaners zijn uitgerust met freeskoppen en voor het dak gebruiken we een telescopische lens van ruim vijf meter. Uw stallen worden snel en goed gereinigd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze agrarische dienstverlening? Uiteraard stemmen wij graag ons aanbod van agrarisch werk af naar uw arbeidsbehoefte. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook binnenlopen bij één van onze kantoren in Houten, Sliedrecht, Zaltbommel of Bunschoten. We zijn u graag van dienst.