tu1
b13

Detacheren via detacheringsbureau AB

Wilt u de zekerheid van een vaste medewerker, maar loopt u liever geen risico? Denk eens aan medewerkers via ons detacheringsbureau. Het detacheren van arbeidskrachten van AB neemt u veel werk en zorgen uit handen: werving en selectie, extra administratie en werkgeversrisico’s. Wij detacheren graag één of meerdere van onze flexibele en vakkundige arbeidskrachten in uw bedrijf.

Detacheren via STAP: werken en leren

AB Midden Nederland bemiddelt als detacheringsbureau in detacheren via STAP. STAP staat voor Stichting Agrarische Projecten. Via STAP werken jongeren vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf en één dag per week gaan zij naar school.

Via een detacheringsovereenkomst detacheren wij een leerling voor één of meerdere dagen om in uw bedrijf mee te draaien en werkzaamheden uit te voeren. U leert hem of haar alle praktijkvaardigheden die hij nodig heeft en wij begeleiden u en uw leerling daarbij. En maakt u zich geen zorgen over de administratieve kant van het detacheren via STAP: die nemen wij voor onze rekening.

Over het detacheren van een leerling

Onze leerlingen volgen opleidingen aan erkende AOC’s en ROC’s. Zij zijn bij AB in dienst en daarom tijdens hun opleiding verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. Het doel is dat leerlingen na de opleiding in vaste dienst blijven bij AB en aan de slag gaan als bedrijfsverzorger. Detacheren via STAP biedt hen de kans om zich te ontwikkelen binnen uw bedrijf en om een vakkundige bedrijfsverzorger van AB Midden Nederland te worden.

Gunstige tarieven voor detacheren via STAP

AB heeft met het detacheren via het STAP-programma geen winstoogmerk. Dit betekent dat de tarieven voor u als leerbedrijf zéér gunstig zijn. U betaalt een BTW-vrij uurtarief waarin werkgeverslasten, premies, verzekeringen en vakantiegeld al verwerkt zijn. We stellen een overeenkomst op tussen uw bedrijf, de leerling en AB. Want duidelijke afspraken bieden zekerheid voor alle partijen en kunnen we op deze manier gezamenlijk een succes maken van het detacheren van de leerling in uw bedrijf.

Meer informatie over detacheren en STAP?

Bent u enthousiast geworden over onze STAP-methode en wilt u een leerling voor één of meerdere dagen laten detacheren binnen uw bedrijf? Wij horen graag van u. Neem contact met ons op via het contactformulier en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.