i7
a15

Payrolling via AB: onze payroll diensten

Als ondernemer wordt er veel van u gevraagd en bent u constant bezig. Uw personeelsadministratie is dan wel het laatste waar u aan wilt denken. Bergen papier, loonbelastingen, ziektebegeleiding.. een hoop werk. Wat zou het fijn zijn als u die administratieve verplichtingen kunt uitbesteden aan een bedrijf met kennis van zaken.

Herkent u zich in bovenstaande situatie? Dan is de payrolling dienst van payroll bedrijf AB Midden Nederland absoluut iets voor u. Met payrolling via AB Midden Nederland wordt u voor 100% ontzorgd in uw personeelsadministratie, zodat u zich volledig kan richten op het runnen van uw bedrijf.

Wat betekent payrolling via AB?

Wanneer u kiest voor de payrolling dienst van payroll bedrijf AB Midden Nederland houdt u de controle over de werving en selectie, begeleiding en beoordeling van uw medewerkers. Het volledige administratieve proces rondom uw personeel wordt echter helemaal van u overgenomen door payroll bedrijf AB. Onze payroll dienstverlening is erg breed en varieert van het opstellen van het arbeidscontract tot en met de salarisadministratie en facturering. Daarnaast keert AB Payroll diensten vrije dagen en vakantiegeld uit aan uw werknemers, regelen we alle zaken rondom pensioen en - bij uitdiensttreding van uw werknemers - de aanmelding bij het UWV.

Bovendien ligt het juridisch werkgeverschap volledig bij ons wanneer u payrolling via AB Midden Nederland laat lopen. Dat houdt in dat AB de arbeidsrechtelijke risico´s rondom uw personeel dragen.

De voordelen van payrolling via AB

Payrolling via AB Midden Nederland gaat u gegarandeerd een hoop rust zodat u zich volledig kunt richten op hetgeen waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf. De voordelen van onze payroll dienst op een rij:

  • Uw personeel op onze loonlijst
  • Geen werkgeversrisico’s
  • Kostenbesparing door onze zeer scherpe payrolling tarieven
  • Minder regels en wetten waar u op moet letten
  • Flexibele contracten gedurende de eerste 18 maanden
  • Uw werknemers verzekerd van correcte loonbetaling
  • Ziektebegeleiding in goede handen

Kortom: de payroll dienst van AB biedt u de voordelen van uw eigen personeel in dienst nemen, zonder de administratieve rompslomp en niet-gecalculeerde risico's. 

Gunstige payrolling tarieven

Onze tarieven zijn transparant opgebouwd en zeer gunstig voor ondernemers. Zo weet u precies waar u uw geld aan uitgeeft. Met onze zeer scherpe payroll tarieven levert het u ook nog eens een kostenbesparing op. Neem contact op met één van onze vestigingen voor de payroll tarieven.

Meer informatie over AB payrolling?

Bent u enthousiast geworden over onze payroll dienst en wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie op het gebied van payrolling? U bent van harte welkom. Loop eens binnen bij een van onze vestigingen of stel uw vraag via het contactformulier.