VervolgHeader1
VervolgHeader2

PEP urenregistratie: makkelijk en snel

In de uitzendbranche wordt er vaak gebruik gemaakt van handmatige urenbriefjes bij urenregistratie. De urenbriefjes moeten op tijd worden aangeleverd en ze moeten correct worden ingevuld. Hoe meer flexkrachten u in dienst heeft, hoe meer tijd deze taak in beslag neemt. Helemaal als deze mensen ook nog op verschillende afdelingen werkzaam zijn. Om deze administratieve rompslomp voor onze klanten weg te nemen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het PEP urenregistratie systeem.

Hoe werkt PEP urenregistratie?

Het PEP urenregistratie systeem is zeer gemakkelijk te implementeren en in gebruik te nemen. Dit komt omdat het PEP urenregistratie systeem een draadloos systeem is - de klok werkt op batterijen - en daardoor letterlijk overal bevestigd kan worden. De flexwerker die begint, houdt zijn pas even tegen de klok en drukt op IN, als hij weggaat drukt hij op UIT. Zo simpel is het.

De gegevens van de PEP urenregistratie worden online direct verstuurd naar Pepweb; een online portaal waar alle gegevens veilig worden opgeslagen. Via dit portaal kan AB Midden Nederland vervolgens de uren digitaal ophalen. Met PEP urenregistratie komen er dus geen fax of e-mail meer aan te pas, en zijn handmatige urenbriefjes verleden tijd. En dat levert veel tijdwinst op.

Voordelen van PEP urenregistratie

Digitale urenregistrate via het PEP urenregistratie systeem biedt u veel voordelen. We hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet:

  • Digitale oplossing voor uw urenregistratie
  • Volledig draadloos
  • Eenvoudig te implementeren en in gebruik te nemen
  • Versnelling en hogere efficiëntie van uw administratieve proces
  • Foutloze facturen door de zeer accurate manier van urenregistratie
  • Mogelijkheid om uw eigen vaste medewerkers te registreren

Meer informatie over PEP urenregistratie

Overtuigd geraakt van PEP urenregistratie en bent u benieuwd welke toegevoegde waarde de digitale urenregistratie in uw bedrijf heeft? Neem contact op met Gwendolin van der Krogt. Zij vertelt u graag meer.