f10
Kom werken in de fruitteelt

Personeel gezocht? Agrarisch uitzendbureau AB!

Wilt u extra uitzendkrachten om seizoenspieken op te vangen? Of kampt u met andere bezettingsproblemen? Een uitzendkracht van uitzendbureau AB Midden Nederland biedt u dé uitkomst.

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Ook kunnen onze uitzendkrachten ingezet worden voor het uitvoeren van specialistisch werk binnen verschillende sectoren.

Een geschikte uitzendkracht vinden is niet moeilijk!

Een geschikte uitzendkracht is snel gevonden via AB Midden Nederland. Wij vergelijken uw personeelsbehoefte met onze ruime pool van vakkundige uitzendkrachten en selecteren voor u de beste match. Zo zijn wij in staat om de juiste uitzendkracht op het juiste moment aan u te kunnen aanbieden. En omdat wij ook de administratie voor onze rekening nemen, hoeft u zich enkel en alleen te richten op hetgeen waar u het beste in bent: uw bedrijf runnen.

Uitzendbureau voor buitenlandse werknemers

AB Midden Nederland is ook een gespecialiseerd uitzendbureau voor buitenlandse werknemers. Zo werken wij samen met internationale intermediairs die voor ons de werving en selectie van buitenlandse uitzendkrachten regelt. Zo krijgt u via AB Midden Nederland altijd de meest geschikte buitenlandse werknemers die van aanpakken weten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk wat wij als uitzendbureau voor buitenlandse werknemers voor u kunnen betekenen, en welke waarde onze buitenlandse uitzendkrachten aan uw bedrijf toe kunnen voegen.

Uitzendkracht laten uitzenden via AB? Loop eens binnen!

Wilt u meer informatie over het uitzenden van gekwalificeerde uitzendkrachten door uitzendbureau AB Midden Nederland? Of wilt u persoonlijk advies voor het zoeken van geschikte uitzendkrachten? Loop eens binnen bij één van onze kantoren in ZaltbommelBunschoten, Sliedrecht of Houten. U kunt ons natuurlijk ook bellen of het contactformulier invullen; dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

We zijn u graag van dienst, geschikte uitzendkrachten zoeken was nog nooit zo makkelijk!