f10
Kom werken in de fruitteelt

Pools uitzendbureau AB: uitzendbureau voor Poolse werknemers

Naast het uitzenden van bedrijfsverzorgers uit onze uitzendpool fungeert AB Midden Nederland ook specifiek als Pools uitzendbureau, met als kernactiviteit om als uitzendbureau Poolse werknemers in te zetten bij diverse opdrachtgevers. Op die manier zijn wij een gespecialiseerd uitzendbureau voor Polen of andere EU-medewerkers. Het is een uitstekende mogelijkheid om voor een vriendelijk tarief pieken in de arbeid op te vangen.

Pools uitzendbureau met buitenlandse intermediairs

AB Midden Nederland is een Pools uitzendbureau dat beschikt over een internationaal netwerk van betrouwbare intermediairs. Zij verzorgen de werving en selectie van onze EU-medewerkers, waaronder een groot gedeelte uit Poolse werknemers bestaat. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van zorgvuldig geselecteerde EU- en/of Poolse werknemers.

Uitzendbureau Poolse werknemers: álle randzaken geregeld

Daarbij profiteert u van de ongekende aanpakkersmentaliteit van deze Poolse werknemers. En maakt u zich geen zorgen: AB Midden Nederland regelt als Pools uitzendbureau álle randzaken, zoals bijvoorbeeld huisvesting, vervoer en begeleiding op de werkvloer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de taalbarriére.

Hét uitzendbureau voor Poolse werknemers met aanpakkersmentaliteit

AB Midden Nederland zet voornamelijk Poolse uitzendkrachten in, maar levert ook medewerkers uit andere EU-lidstaten. Deze EU-medewerkers zijn gedreven en weten van aanpakken. Ze vinden het geen probleem om volledige weken te werken en – wanneer nodig – een dag wat langer door te gaan.

Meer weten over de diensten van Pools uitzendbureau AB?

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Pools uitzendbureau AB Midden Nederland? Of hebt u interesse om Poolse uitzendkrachten in uw bedrijf te laten werken? Wij horen graag van u en zijn benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen.