f10
Kom werken in de fruitteelt

Huur Poolse werknemers in via AB

Poolse werknemers die van aanpakken weten: dát is gegarandeerd een belangrijke meerwaarde voor uw bedrijf. Maar misschien ziet u op tegen het communiceren met deze Poolse medewerkers vanwege de taalbarrière. Of weet u niet goed hoe u deze Poolse uitzendkrachten moet begeleiden. AB Midden Nederland begrijpt dat maar al te goed. Daarom regelt AB dat allemaal voor u!

Begeleiding van Poolse werknemers: complete ontzorging

AB heeft een groot aantal Poolse werknemers in dienst. Wij regelen voor deze Poolse uitzendkrachten randzaken zoals huisvesting in ruime woningen met uitgebreide voorzieningen. Daarnaast zorgen wij voor vervoer tussen hun woning en werkplek.

Ook regelen we medische hulp en bieden we ondersteuning wanneer zich problemen in de privé-sfeer voordoen. Daarnaast hebben wij tolken ter beschikking die ervoor zorgen dat de communicatie vlekkeloos verloopt en ook de werkzaamheden uitleggen. Dat is voor u een belangrijke zorg minder.

Ook salaris Poolse werknemers uitstekend geregeld

Uiteraard zorgt AB ook voor de uitbetaling van het salaris van haar Poolse uitzendkrachten en alle randzaken daaromheen, zoals het afdragen van de sociale lasten en het regelen van de verzekeringen. AB Midden Nederland kan u dus een full-service totaalpakket bieden als het gaat om uw Poolse werknemers.

Wilt u zelf een deel regelen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo heeft u zelf invloed op onze tarieven.

Meer informatie over Poolse werknemers in dienst nemen?

Wilt u meer weten over het inhuren van Poolse werknemers en de begeleiding van onze Poolse medewerkers door AB? Stel uw vraag via ons contactformulier. We zijn u graag van dienst.