Werken in de techniek
i4

Werving en selectie van geschikt personeel

U kunt bij AB Midden Nederland niet alleen terecht voor uitzenden en detacheren. Bent u op zoek naar een vaste medewerker? Dan verzorgen wij ook graag de werving en selectie voor u. Als werving en selectie bureau vinden wij de geschikte persoon voor de desbetreffende functie binnen uw organisatie.

AB Midden Nederland als werving en selectie bureau

U bent op zoek naar vast personeel. Maar wat verwacht u van hem/haar? En waar kunt u het meest geschikte personeel vinden voor uw arbeidsbehoefte? Laat AB Midden Nederland u helpen met onze werving en selectie dienstverlening. Als werving en selectiebureau bemiddelen wij graag om voor u het best passende personeel te vinden. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen en eisen aan ons kenbaar maken.

Vervolgens verzorgt AB Midden Nederland het hele werving en selectie traject en gaan we actief op zoek naar dé persoon die bij het gestelde functieprofiel past. Daarna is het aan uw om de beslissende keuze te maken welke kandidaat u in dienst wilt nemen.

Meer informatie over werving en selectie via AB

Benieuwd wat werving en selectie bureau AB Midden Nederland voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een andere vraag omtrent werving en selectie via AB? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo goed mogelijk helpen met uw vraag. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van werving en selectie.

Toch liever detacheren?

Wilt u alle voordelen van een vaste medewerker, zonder de bijbehorende werkgeversrisico's? Ook in dat geval kan AB Midden Nederland u van dienst zijn. Wij zijn specialist in het detacheren van vakkundig en flexibel personeel en daar vertellen we u graag meer over.