VervolgHeader1
VervolgHeader2

Werk gezocht? Kom werken via uitzendbureau AB

Werk gezocht in o.a. de bouw, fruitteelt of logistiek? Kom dan werken via uitzendbureau AB! Wij zijnéén van de grootste personeelsorganisaties van de regio Midden-Nederland en hebben verschillende opdrachtgevers voor diverse sectoren. Met grote regelmaat vullen wij ons vacatureoverzicht aan met nieuwe, uitdagende vacatures.

Werk gezocht: tijdelijk werk of vaste baan

Of je nou op zoek bent naar tijdelijk werk of met een vaste baan wil werken via uitzendbureau AB Midden Nederland: wij bieden je verschillende mogelijkheden. Wanneer je je inschrijft bij AB Midden Nederland en in aanmerking komt voor één van onze uitdagende vacatures, treed je formeel in dienst van AB Midden Nederland en ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Vaak heb je ook nog kans op een vaste, fulltime aanstelling bij de opdrachtgever!

Ook detachering via AB Midden Nederland

Bij AB Midden Nederland is het tevens mogelijk om op basis van detachering aan de slag te gaan. Wij hebben een grote poule van vakbekwame en enthousiast vakspecialisten die wij constant inzetten bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Wij zijn altijd op zoek naar goed en vakkundig personeel om ons personeelsbestand aan te vullen.

Werken via uitzendbureau AB Midden Nederland kan dus in verschillende dienstverbanden. Maar welk dienstverband je ook kiest: met AB Midden Nederland kan je snel aan de slag!