VervolgHeader1
VervolgHeader2

Detachering en STAP via AB Midden Nederland

Wil jij graag multi-inzetbaar zijn bij verschillende opdrachtgevers? En wil jij van flexibel werken jouw beroep maken? Denk dan eens aan een baan op basis van detachering! Je bent in vaste dienst van AB Midden Nederland en je werkt bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Zo heb je bij detachering de zekerheid van een vast salaris én afwisselend werk.

Detachering via Stichting Agrarische Projecten (STAP)

STAP staat voor Stichting Agrarische Projecten en is een speciale vorm van detachering voor de landbouw. Je werkt één of meerdere dagen per week bij één of meer vaste opdrachtgevers om flink wat ervaring op te doen binnen de agrarische sector én je handen uit de mouwen te steken.

Je bent in dienst bij AB Midden Nederland en werkt op basis van een projectovereenkomst bij één van onze opdrachtgever. Het voordeel van detachering via AB Midden Nederland is dat je zekerheid krijgt voor een baan. Als onze opdrachtgever de overeenkomst beëindigt gaan wij voor jou actief op zoek naar een nieuwe detachering opdracht. Een prettige zekerheid!

Goede arbeidsvoorwaarden bij detachering

De arbeidsvoorwaarden bij AB Midden Nederland zijn goed, dus ook voor detachering personeel. We betalen je volgens onze eigen CAO of volgens de CAO die bij de sector hoort waarin je werkt. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima: zo krijg je bij detachering onder andere een reiskostenvergoeding en passende, functionele werkkleding.

Bovendien kun je bij detachering - maar ook bij een vaste baan of tijdelijk werk via AB - deelnemen aan tal van collectieve verzekeringen.

Meer informatie over detachering?

Meer weten over onze detachering en/of detachering via STAP? Loop eens binnen bij één van onze vestigingen of stel je vraag via het contactformulier.

Voor actuele detachering vacatures verwijzen we je graag naar ons overzicht met vacatures.