VervolgHeader1
VervolgHeader2

Tijdelijk werk via uitzendbureau AB

Ben jij flexibel, houd je van afwisselend werk en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan is tijdelijk werk bij AB Midden Nederland echt iets voor jou. Ideaal voor studenten die iets willen bijverdienen, of voor herintreders die één of meerdere dagen flexibel aan de slag willen.

Tijdelijk werk als uitzendkracht

Als uitzendkracht van AB Midden Nederland voer je tijdelijk werk in diverse functies uit voor verschillende van onze opdrachtgevers. Samen bekijken we jouw eisen en wensen en matchen die bij ons aanbod van tijdelijk werk wat op dat moment beschikbaar is. Het is onze doelstelling om je een passende baan in jouw omgeving aan te bieden.

Voorbeelden van tijdelijk werk wat je bij onze opdrachtgevers uit kunt voeren zijn bijvoorbeeld groente oogsten, bouwafval opruimen, vrachtwagens laden of werk in een kwekerij. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele leuke functies die AB biedt voor tijdelijk werk!

Tijdelijk werk: uurloon en uitbetaling

Wanneer je tijdelijk werk uitvoert via AB Midden Nederland krijg je een loon conform de inlenersbeloning. De inlenersbeloning is dezelfde beloning van een werknemer indienst van de opdrachtgever, werkzaam in een gelijkwaardige functie. Bovendien zorgen we ervoor dat je per week wordt uitbetaald!

Arbeidsvoorwaarden bij tijdelijk werk

AB Midden Nederland biedt je goede arbeidsvoorwaarden - ook bij tijdelijk werk. Je krijgt een kilometervergoeding en passende werkkleding als er bij een bedrijf bepaalde veiligheidsvoorschriften gelden. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om vanuit tijdelijk werk door te stromen naar een vaste baan bij AB Midden Nederland of direct bij de opdrachtgever.

Meer informatie over tijdelijk werk

Wil je meer weten over tijdelijk werk bij AB Midden Nederland, of ben je benieuwd of wij passend tijdelijk werk voor je hebben?

Neem contact met ons op via het contactformulier of kom langs bij één van onze vestigingen. Wij zijn je graag van dienst!