VervolgHeader1
VervolgHeader2

Op zoek naar een vaste baan?

Een vaste baan zoeken kan weleens lastig zijn. Bij AB Midden Nederland is dit geen probleem; in ons overzicht van vacatures staan regelmatig nieuwe parttime of fulltime uitdagingen. Met tijdelijk werk, een vaste baan of detachering via AB Midden Nederland krijg je het soort dienstverband dat jou aanspreekt!

Een vaste baan zoeken als bedrijfsverzorger

Een vaste baan als bedrijfsverzorger via AB Midden Nederland betekent dat jij die flexibele vakspecialist bent die van afwisseling houdt. Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame bedrijfsverzorgers die als vaste baan bij AB Midden Nederland willen werken. AB Midden Nederland is jouw formele werkgever, maar je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. We zetten je bijvoorbeeld in om een agrarisch bedrijf draaiende te houden als de ondernemer daar zelf niet toe in staat is. Kortom: een vaste baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid!

Of toch detachering in plaats van een vaste baan?

Ben je op zoek naar een vaste baan, maar wil je ook afwisselend werk voor meerdere opdrachtgevers? Dan is detachering via AB Midden Nederland iets voor jou. Je hebt dan een vaste baan bij AB Midden Nederland, maar je werkt op detacheringbasis bij één of meerdere werkgevers. Je gaat aan de slag in diverse sectoren en wij bieden je de mogelijkheid om te specialiseren binnen je vakgebied.

Meer weten over een vaste baan via AB Midden Nederland?

Meer weten over een vaste baan zoeken bij AB Midden Nederland? We hebben meer informatie over werken bij AB Midden Nederland online, maar je bent van harte welkom om langs te komen bij één van onze vestigingen.

Je kunt ook het contactformulier invullen; dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!