Vacatures in diverse sectoren in Midden-Nederland
Fysiek werk voor verschillende sectoren

Jouw vak: ons specialisme

Vakmanschap is het mooiste wat er is. Jouw handen creëren steeds iets nieuws. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag in de agrarische sector, fruitteelt, groenvoorziening of techniek? Jouw vak is ons specialisme!

Bij uitzendbureau AB Midden Nederland weten we wat er komt kijken bij werken in de sectoren waarin we ons hebben gespecialiseerd. Onze vacatures sluiten daarom precies aan op de wensen van onze klanten. En jij vindt daardoor bij ons misschien wel de vacature in de sector waar jouw hart ligt.

Wat bieden we jou?

Een baan die op jouw lijf is geschreven, in de sector waar je hart ligt. Daar gaan we voor jou naar op zoek. Bovendien mag je rekenen op onze uitstekende begeleiding, kennisuitwisseling met collega’s, een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en uitdagende klussen.

Zijn we op zoek naar jou?

Ben jij een betrouwbare vakkracht? Flexibel, breed inzetbaar en enthousiast? Wil je graag je gouden handen uit je mouwen steken? Zoek dan snel in onze vacature-aanbod naar de functie die perfect bij jou past. Je vindt er vaste banen en vacatures voor tijdelijk werk als vakantiewerk of een weekendbaan.

Aan de slag? Pak door!

Zie je een leuke, uitdagende vacature in ons aanbod? Stuur ons snel je CV. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als er nu geen geschikte vacature voor je bij zit, is je CV van harte welkom.

Heb je vragen? Bel, mail of loop gerust eens binnen bij één van onze kantoren!