Vacatures bouw - reageer direct online
Bouw vacatures - Werken in de bouw

Vacatures bouw bij AB Midden Nederland

Heb jij gouden handen en een aanpakkersmentaliteit? En wil je graag werken in de bouw? Dan zoeken we jou! AB Midden Nederland heeft een ruim aanbod bouw vacatures voor échte vakmannen. Van timmermannen tot metselaars en van ijzervlechters tot tegelzetters: met ons steeds wisselende aanbod aan vacatures in de bouw hebben wij altijd werk voor vakkundige bouwvakkers!

Werken in de bouw en constructie

De bouwsector trekt aan. Tijd om daar als vakkracht van te profiteren. Maar: veel bouwbedrijven durven nog geen vast personeel aan te nemen. Zij kiezen voor een flexibele schil. AB Midden Nederland biedt hen die schil. Met echte vakkrachten die met plezier en kwaliteit werken in de bouw en de constructie. Zeer regelmatig plaatsen wij bouw vacatures namens onze opdrachtgevers, en we nodigen je graag uit om te reageren op jouw vacature in de bouw.

Dé vacature bouw die perfect bij je past

Timmermannen, metselaars, betonchauffeurs, ijzervlechters, stukadoors, schilders: echt vakmanschap in de bouw. Wij zijn altijd naar ze op zoek om een functie uit ons aanbod van bouw vacatures in te vullen. De benodigde PBM’s en/of geldig VCA-certificaat geven je een ruime voorsprong. Maar ook productiemedewerkers voor betonelementen, opruimers en opperaars zijn nodig!

Onze vacatures bouw: wat bieden wij?

Werken in de bouw is misschien wel het mooiste wat er is. Jouw handen creëren steeds weer iets nieuws en met jouw bijdrage zet je de mooiste resultaten neer. Dat vraagt voldoende vakkennis. Niet alleen van jou, maar ook van ons. AB Midden Nederland weet precies wat er komt kijken bij werken in de bouw. We spreken niet alleen jouw taal, maar ook die van onze klanten.

Onze bouw vacatures sluiten daarom precies aan op de wensen van onze klanten. En jij weet daardoor wat elke vacature concreet inhoudt. Bovendien mag je rekenen op uitstekende begeleiding vanuit AB Midden Nederland, kennisuitwisseling met collega’s, een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en uitdagende klussen.

Zoeken wij jou voor één van onze bouw vacatures?

Vind jij het prettig om voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio te werken? Wil jij die ‘juiste man op de juiste plek zijn’? Ben je flexibel, breed inzetbaar en heb je ruime ervaring? Zoek dan snel in onze bouw vacatures naar de functie die perfect bij jou past.