Vacatures infra - reageer direct online
Vacature infra - werken in de infra

Vacatures infra bij AB Midden Nederland

Ben je op zoek naar werk waarbij je de handen uit de mouwen kunt steken? Lekker in de buitenlucht en werken aan mooie projecten? Dan is werken in de infra iets voor jou. AB Midden Nederland heeft volop banen in deze uitdagende bedrijfstak. Van stratenmaker tot grondwerker, en van kraanmachinisten tot trekkerchauffeur: het zijn zomaar wat voorbeelden van vacatures binnen de infra die AB Midden Nederland met grote regelmaat beschikbaar heeft.

Infra vacatures bij AB midden Nederland

AB Midden Nederland heeft tal van infra vacatures voor jou. Zo zijn er onder andere grondwerkers, shovelmachinisten en trekker- en dumperchauffeurs in dienst bij AB, die op veel verschillende projecten worden ingezet. Als je van aanpakken weet en een beetje flexibel bent, dan kan AB Midden Nederland ook jou gebruiken om als medewerker te werken in de infra.

Je kunt parttime aan de slag - ideaal als bijbaantje en je krijgt per week betaald. Heb je bijvoorbeeld een veiligheidscertificaat nodig voor het werk dat je gaat doen? Dan zorgt AB Midden Nederland ervoor dat je dat krijgt. Je krijgt bij AB reiskostenvergoeding als je ver van huis moet werken en ook regelen we werkkleding voor je als dat nodig is. Bovendien kun je op een gegeven moment zelfs in vaste dienst genomen worden. Mogelijkheden te over bij AB Midden Nederland.

Werken in de infra via AB

Werken in de infra sector biedt zo goed als onbegrensde mogelijkheden; er is altijd wel een vacature in de infra te vinden die bij jouw profiel aansluit. Ben je fit en niet bang om flink aan te pakken? Dan kan je altijd aan de slag met één van onze infra vacatures: als grondwerker, bestrater, maatvoerder of uitzetter werk je bijvoorbeeld aan de aanleg of het onderhouden van wegen, spoorbanen, vliegvelden en havens. Je bouwt mee aan bruggen, viaducten en tunnels.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om in een meer specialistische functie te werken in de infra. De tekenaar, de calculator en de constructeur op kantoor, de landmeters, kwaliteitscontroleurs en bodemdeskundigen in het veld: allemaal dragen ze hun steentje bij. Voor dit specialistische werk is natuurlijk wel een passende opleiding vereist.

Kijk welke vacatures infra bij jou passen

Ben je een aanpakker en niet bang om wel eens vuil te worden? Wil je meewerken aan de inrichting van Nederland, het fileprobleem oplossen en de treinen op tijd laten rijden? Dan zijn er zeker vacatures binnen de infra voor jou! Kijk dan welke infra vacature van AB Midden Nederland het best bij je past en maak werk van je toekomst door te gaan werken in de infra!