Tuinbouw vacatures - werken in de tuinbouw
Vacatures tuinbouw - reageer direct online

Vacatures tuinbouw bij AB Midden Nederland

Je wilt werken in de tuinbouw, maar waar vind je tuinbouw vacatures die bij jouw profiel aansluiten? Gelukkig hoef je zelf niet al te lang naar tuinbouw vacatures te gaan zoeken, dat heeft AB namelijk al voor je gedaan. Als uitzendbureau dat zich speciaal bezig houdt met het zoeken naar die ene juiste persoon die het best past bij die speciale tuinbouw vacature, weet AB heel goed waar ze het over heeft.

Werken in de tuinbouw; wat houdt dat in?

Werken in de tuinbouw is erg afwisselend: hele drukke periodes (seizoenspieken) kenmerken zich door de beschikbaarheid van veel tuinbouw vacatures. Daartegenover staat dat het in de rustige periodes erg moeilijk is om een vacature in de tuinbouw te vinden. Bepaalde planten, groenten of bloemen worden bijvoorbeeld maar een deel van het jaar geteeld. Wanneer er dan geplant of geoogst moet worden zullen er opeens een heleboel tuinbouw vacatures vrij komen.

AB Midden Nederland is bij uitstek de personeelsbemiddelaar voor de tuinbouw. Wij zetten onze medewerkers bij diverse opdrachtgevers in de tuinbouw in. Door de verschillende pieken die er in tuinbouw zijn, leer je heel veel verschillende onderdelen. Zo kun je op verschillende plekken ingezet worden.

Ben ik geschikt voor iedere tuinbouw vacature?

Zolang je gemotiveerd bent en graag je handen uit je mouwen steekt, kan iedereen werken in de tuinbouw. Paprika's oogsten, rozen knippen of snoeien zijn maar een paar voorbeelden van vacatures en werkzaamheden in de tuinbouw. Vaak is het niet eens nodig om ervaring of een gespecialiseerde opleiding te hebben om een tuinbouw vacature in te kunnen vullen.

Natuurlijk is er ook vraag naar gespecialiseerde mensen. Ook daarvoor ben je bij AB Midden Nederland aan het juiste adres. Eén van de belangrijkste eigenschappen om succesvol te kunnen werken in de tuinbouw is dat je nuchter bent en van aanpakken houdt. Je zult namelijk op verschillende plekken in het bedrijf waar je aan de slag gaat ingezet worden.

Kun je niet wachten met werken in de tuinbouw?

Zie jij jezelf al helemaal voor je: lekker met je handen in de potgrond, of paprika's plukkend? Neem dan snel een kijkje bij ons aanbod van tuinbouw vacatures die AB op dit moment open heeft staan. Wie weet zie je de perfecte vacature en kun je deze week al beginnen met werken in de tuinbouw!