Zoek je vacatures in Midden Nederland?
Vacatures in Midden Nederland in diverse sectoren

Gouden handen gezocht voor vacatures in Midden-Nederland!

Heb jij gouden handen en een aanpakkersmentaliteit? Dan zoeken we jou! Van Dordrecht tot Amersfoort en van Gorinchem tot Hilversum: in de regio Midden-Nederland hebben wij altijd een flink aantal vacatures beschikbaar in ons portfolio!

Vakmensen met de juiste mentaliteit, opleiding en ervaring: onze opdrachtgevers zoeken ze. We hebben voor jou dan ook een ruim aanbod vacatures in Midden Nederland in de agrarische sector, groenvoorziening, bouw, transport, metaal & techniek en grond-, weg- en waterbouw. In heel Midden-Nederland.

Wat bieden we jou?

Een baan die op jouw lijf is geschreven, in de sector waar je hart ligt, in de regio waar je woont. Daar gaan we voor jou naar op zoek. AB Midden Nederland weet wat er speelt in deze regio en in de sectoren waarin we ons hebben gespecialiseerd. Onze vacatures in Midden Nederland sluiten daarom precies aan op de wensen van onze klanten. En jij vindt daardoor bij ons misschien wel de vacature die bij jou past. Dicht bij huis.

Bovendien mag je rekenen op onze uitstekende begeleiding, kennisuitwisseling met collega’s, een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en uitdagende klussen.

Zoeken we jou?

Ben jij een betrouwbare vakkracht? Flexibel, breed inzetbaar en enthousiast? Wil je graag je gouden handen uit je mouwen steken? Zoek dan snel jouw vacature voor de regio Midden Nederland in ons aanbod van vacatures en vindt dé functie die perfect bij jou past. Je vindt er vacatures voor tijdelijk of vast werk, maar ook vakantiewerk of een weekendbaan. Per vacature zie je de specifieke functie-eisen.

Aan de slag? Pak door!

Zie je een leuke, uitdagende vacature in ons aanbod? Stuur ons snel je cv. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als er nu geen geschikte vacature voor je bij zit, is je CV van harte welkom.

Heb je vragen? Bel, mail of loop gerust eens binnen bij ons kantoor in Houten, Zaltbommel, Sliedrecht of Bunschoten!