Vind jouw baan
Op dit moment 123 vacatures
Vacature- alert
Blijf op de hoogte
Onze voordelen
  • Werkzaam in diverse branches
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
  • Meer dan 1.800 klanten
  • Betrouwbare personeelsvoorziener
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Vacatureoverzicht

Ben je enthousiast, houd je van aanpakken én heb je wel oren naar een afwisselende baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Dan moet je bij uitzendbureau AB Midden Nederland zijn: wij hebben een uitgebreid aanbod van vacatures voor de agrarische sector, bouw, techniek en vele andere sectoren. Aan de hand van je wensen en ervaring gaan wij graag voor je op zoek naar een baan die je op het lijf is geschreven, in een sector die perfect bij je past!

123 vacatures gevonden
Relatiebeheerder Personeelsbemiddeling Standplaats: Houten
Aanstelling: Bepaalde tijd tot vast
AB Midden Nederland is een betrokken partner voor bedrijven in de sectoren agrarisch, bouw, food, groen, infra, logistiek, techniek en transport. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt bij onze klanten en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen. De agrarische achtergrond vindt je nog steeds terug bij AB Midden Nederland; in onze cultuur van aanpakken en gemoedelijke informele sfeer waarin we met elkaar omgaan. Dagelijks werken ruim 1.200 uitzend- en detacheringsmedewerkers voor AB Midden Nederland. We hebben vestigingen in Bunschoten, Houten, Sliedrecht en Zaltbommel.

De functie van Relatiebeheerder is veelzijdig. Je bent verantwoordelijk voor je eigen groep klanten in de regio en de medewerkers die daar werken. Enerzijds onderhoud je het contact met onze klanten. Je brengt hun wensen in kaart, je vervult hun vacatures en je breidt je klantenkring uit. Anderzijds ben jij verantwoordelijk voor het contact met de medewerkers en nieuwe kandidaten. Je stuurt het plaatsingsproces aan en ook ten tijde van de opdracht blijf jij voor klant en medewerker het aanspreekpunt en begeleid je de voortgang. Om op te hoogte te blijven van alles wat er speelt ga je regelmatig op bezoek bij jouw klanten. Intern onderhoud je goede contacten met andere relatiebeheerders en de recruiter, welke actief kandidaten werft voor jouw vacatures. Daarnaast help je actief mee de naamsbekendheid en het commerciële succes van AB Midden Nederland te vergroten.
Leerling/ BBL Hovenier Standplaats: Noordeloos
Aanstelling: Bepaalde tijd tot vast
Als leerling hovenier zul jij je bezig houden met het aanplanten en onderhouden van groen: zoals bermen, tuinen, parken, plantsoenen, grasvelden, bossen en natuurterreinen. Tijdens het werk kun je de op school geleerde theorie direct in de praktijk toepassen. Leer het vak en groei in de toekomst wellicht uit tot voorman. In deze functie werk je samen met 1 vaste collega die tevens de eigenaar van de organisatie is.
Hovenier Standplaats: Den Haag
Aanstelling: Bepaalde tijd tot vast
Voor onze opdrachtgever - een groenvoorzieningsbedrijf in Den Haag - zoeken wij een enthousiaste vakbekwame hovenier! Je werkt vanuit de kwekerij waar je de planten en bomen opkweekt en verzorgt. Verder kun je denken aan: het oppotten en verzorgen van bloembakken, perken en het groen op rotondes. Je houdt overzicht en geeft leiding aan groepen medewerkers in de groenvoorziening. Ten slotte zal je zo nu en dan even bijspringen bij het knippen van een haag of wat bosmaaier werk.
Assistent Bedrijfsleider Kwekerij Standplaats: Harmelen
Aanstelling: Bepaalde tijd tot vast
Voor onze opdrachtgever, een grote paprikakwekerij in Harmelen zoeken we een Assistent Bedrijfsleider. In deze functie ondersteun je de eigenaar bij de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden en de controle van de kwaliteit. Je hoeft hierbij geen ervaring te hebben in de sector, wel ben je leergierig en bereid hard te werken.
Chauffeur (B) Hoofddorp Standplaats: Hoofddorp
Aanstelling: Bepaalde tijd tot vast
Onze opdrachtgever ontwikkelt en levert groente en fruitproducten door heel Nederland. Wij zoeken voor hen een bakwagenchauffeur. Aan de hand van een planning ga je langs bij o.m. restaurants om de producten te leveren. Je start al vroeg tussen 4.00 en 6.00 en het werk is klaar tussen 12.00 en 14.00. Je maakt gemiddeld zo'n 40 uur per week verdeeld over 6 dagen inclusief 1 x per 2 weken op zaterdag.
Medewerker Varkenshouderij Standplaats: Lunteren
Aanstelling: Bepaalde tijd tot vast
AB Midden Nederland is een betrokken partner voor organisaties in de sectoren agrarisch, food, bouw, techniek, infra en transport en logistiek. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen. Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Onze opdrachtgever is een varkensbedrijf in Lunteren. Zij hebben 1300 fokzeugen. Voor hen zijn wij op zoek naar een echte aanpakker die 4-5 dagen per week mee wil draaien met alle voorkomende werkzaamheden op de varkenshouderij. Hierbij kun je denken aan het afspenen, overhuizen, blikken en behandelen van de dieren.
Vacature zoeken en direct online solliciteren

Bij AB Midden Nederland zijn we altijd op zoek naar enthousiast en vakkundig personeel om onze vacatures in te vullen. Heb je een leuke vacature in ons aanbod gezien? Reageer dan snel op de vacature die bij jou past en stuur ons je CV toe, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Een vacature zoeken die aansluit op jouw wensen en eisen kan snel en eenvoudig via de zoekfunctie bovenaan deze pagina. Je kunt natuurlijk ook zelf door al onze vacatures bladeren. Vind bij AB Midden Nederland de baan die bij je past!