Werken in de food
Werken in de infra

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als AB Midden Nederland zijn we ervan overtuigd dat we een flinke steen kunnen bijdragen aan een betere wereld. Duurzaamheid, of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), is in onze uitzendorganisatie niet iets wat te pas en te onpas roepen. We brengen het dagelijks in de praktijk.

Werknemers zijn bij AB Midden Nederland mensen van vlees en bloed, met een hart en een ziel. Ook al zijn ze in sommige gevallen slechts zeer korte tijd in dienst, wij benaderen iedereen met een persoonlijke, respectvolle aanpak. Dat is in de eerste plaats bevorderlijk voor de werknemer, maar uiteindelijk ook voor de werkgever/opdrachtgever. Wij geloven namelijk in de filosofie dat een uitzendkracht goed in zijn vel komt te zitten als hij bij ons in een warm bad terechtkomt. Daar wordt hij een leuker mens van en daarmee ook een productievere werknemer.

Daarnaast koestert AB Midden Nederland de ervaring en de levensbagage van de oudere werknemer. Wij vinden het belangrijk dat hij of zij ook in de tweede helft van de loopbaan nog volop wordt uitgedaagd of perspectieven krijgt op andere, leuke functies. Daarom investeren we bewust en structureel in een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat onze uitzendkrachten gemotiveerd blijven en gedurende hun hele arbeidzame leven duurzaam inzetbaar zijn.

AB Midden Nederland werkt dagelijks aan betere contacten met de wereld om ons heen. Met werknemers, maar ook met opdrachtgevers. De diverse certificeringen die we in de loop der jaren hebben behaald, ook op het gebied van MVO, zijn daarvan het bewijs.