Vacatures groenvoorziening - reageer direct online
Vacature groenvoorziening - werken in de groenvoorziening
Afbeelding: IMG_3253

AB op volle kracht tijdens de fruitpluk

Geplaatst op: 20-9-2016

Augustus en september staat bij AB Midden Nederland in het teken van de fruitpluk. Eén van de belangrijkste periodes van onze klanten in de fruitteelt. Door het mooie weer is de fruitpluk eerder op gang gekomen dan andere jaren. Fruittelers in de regio Midden Nederland roepen hierbij de hulp in van AB Midden Nederland in. Op dit moment zijn er ruim 380 AB medewerkers aan het werk in de boomgaard om de appels en peren te plukken. Vanuit de vestigingen Houten, Sliedrecht en Zaltbommel leveren wij medewerkers met de juiste mentaliteit, opleiding en ervaring. Al tientallen jaren is AB dé partner om de fruittelers te ontzorgen van A tot Z in deze drukke en hectische tijd!

Ruim van tevoren wordt er al gestart met de voorbereidingen voor deze drukke periode. Al in een vroeg stadium nemen onze relatiebeheerders van de sector Fruit contact op met de klant om hun wensen te inventariseren. Hoeveel medewerkers zijn er dit jaar nodig? De afdeling Werving & Selectie en Planning gaat hiermee aan de slag om ervoor te zorgen dat zo dadelijk alles op rolletjes verloopt. Alles wordt afgestemd op elkaar: de wensen van de klant in kaart brengen tot aan het regelen van goede huisvesting voor onze tijdelijk extra medewerkers!

AB Midden Nederland doet niet alleen de W&S voor de klant maar ontzorgt onze klanten op alle fronten. Het liefst hebben fruittelers helemaal geen omkijken naar het personeel dat we leveren. Dat is de belangrijkste taak van AB. Een planning maken die naadloos aansluit op zijn personeelsbehoefte en flexibel meebeweegt in de piekmomenten. Heeft hij morgen twee extra plukkers nodig? Geen probleem dan zorgen we ervoor dat ze er morgen staan. In de fruitteelt maken we veel gebruik van Poolse medewerkers. Wij zorgen ervoor dat ze beschikking krijgen over vervoer, schakelen indien nodig een huisarts in en huren een vakkundige tolk in als het taalprobleem een goede communicatie mogelijk in de weg staat.

Kortom AB Midden Nederland dé personeelsvoorziener voor vakkundig fruitteeltpersoneel dat alle werkzaamheden in de boomgaard perfect in de vingers heeft!

 

 

Deel dit artikel: