VervolgHeader1
VervolgHeader2
Afbeelding: Foto Jaap

Collega Jaap Bikker overleden

Geplaatst op: 30-1-2015

In de zekerheid van zijn geloof is vrijdag 23 januari jl. overleden onze zeer gewaardeerde collega Jaap Bikker. Wij zijn diepbedroefd dat hij ons is ontvallen.

Ruim 35 jaar is Jaap als bedrijfsverzorger, werkverdeler en relatiebeheerder werkzaam geweest bij onze coöperatie. Hij voelde ons werk feilloos aan en wist precies wat er speelde bij onze leden en klanten. Daarnaast was hij een warme collega, zowel op kantoor als voor onze bedrijfsverzorgers en gedetacheerden. Jaap deed het op zijn manier en was daarin bijzonder succesvol.

De strijd tegen zijn ziekte kon hij niet winnen. Hij heeft tot het laatst toe gevochten en wilde nog zo graag bij ons zijn. Het Nieuwjaarsontbijt van 5 januari jl. was helaas de laatste keer dat we hem op kantoor hebben gezien. We gaan hem missen en hij is blijvend in onze herinnering.

Voor foto’s, anekdotes en herinneringen die u met de familie van Jaap wil delen kunt u naar de site www.de-stilte.com gaan. Het voelt voor de familie fijn om over uw band met hem te kunnen lezen en hier de komende periode in terug te kunnen bladeren.

Deel dit artikel: