Agrarische vacatures - reageer direct online
Vacatures agrarische sector - werken in de agrarische sector
Afbeelding: shutterstock_46314676

De contouren van de stoppersregeling zijn bekend

Geplaatst op: 28-4-2017

De eerste inschrijfronde van de stoppersregeling werd al na een dag gesloten omdat zich veel meer boeren meldden dan werd verwacht. Inmiddels is de tweede en laatste ronde van start gegaan. Ook onder de leden van AB zijn er melkveehouders die gekozen hebben om het bedrijf te beëindigen. Een moeilijke en emotionele keuze die vaak veel impact heeft. In veel gevallen gaat het om een agrarisch bedrijf die al vele generaties in de familie is.

Afbeelding: _Henk Verrips 2 DSC8617_160523_AB_midden_nederland

Dat de Stoppersregeling zo populair zou zijn, was niet geheel onverwacht. Inconsistent landbouwbeleid, dalende prijzen voor agrarische producten en toenemende regelgeving hebben eraan bijgedragen dat ondernemen in deze sector zeker de laatste jaren niet altijd even makkelijk was.

Hoe de toekomst er uit gaat zien, is niet voor iedereen altijd even duidelijk. AB Midden Nederland zet graag alle mogelijkheden op een rijtje. Wilt u graag aan de slag blijven binnen de agrarische sector of toch liever binnen de sector groen of in de bouw? Voltijd, deeltijd, zelfs voor ZZP'ers zijn er mogelijkheden. Bel gerust voor een afspraak op ons kantoor. Liever een gesprek aan de keukentafel? Dit is uiteraard ook geen probleem. Neem contact op met relatiebeheerder Henk Verrips voor een afspraak. Zijn telefoonnummer is 06 10 09 25 13.

Deel dit artikel: