VervolgHeader1
VervolgHeader2
Afbeelding: IMG_2874

Geslaagde cursus fruitsnoeien voor EU-medewerkers

Geplaatst op: 12-1-2015

Vorige week werd er vanuit AB Midden Nederland weer een fruitsnoeicursus georganiseerd voor de EU-medewerkers die dit seizoen meesnoeien met onze bedrijfsverzorgers. Een cursus die perfect aansloot op het werk waar de EU-medewerkers eerder die week aan waren begonnen.

Bedrijfsverzorgers Dolf en Jacco, twee ervaren fruitsnoeiers, hebben in de ochtend van de cursusdag het theorethische deel verzorgd. De voorbereiding hiervan hebben zij zelf met elkaar afgestemd in goed overleg met collegas Harold en Monika (Poolse tolk voor die dag). Met informatie van de Nederlandse Fruittelers Organisatie en de uitgebreide ervaring in het veld van de besdrijfsverzorgers konden de EU-medewerkers aan de slag. Een leerzame en zinvolle ochtend die werd vervolgd door een praktijkmiddag. Één op één met een andere bedrijfsverzorger.

In de middag konden de cursisten terecht in een boomgaard van Marinus Mol Participatie te Werkendam. Zeven bedrijfsverzorgers, elk gekoppeld aan een EU medewerker gingen met elkaar aan de slag om van elkaar te leren. Van praktisch snoeien tot goed communiceren met elkaar. Niet geheel onbelangrijk als beiden een andere taal spreken. Een geslaagde middag voor beide partijen. Bedrijfsverzorger en EU-medewerker.

Heeft u interesse in een snoeier of een complete snoeiploeg? Neem dan contact met ons op en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel dit artikel: