Vacatures groenvoorziening - reageer direct online
Vacature groenvoorziening - werken in de groenvoorziening
Afbeelding: shutterstock_93443800

Kom naar de AB Banenmarkt

Geplaatst op: 18-5-2017

In navolging op de eerdere banenmarkten die georganiseerd zijn en de aanhoudende vraag naar goede medewerkers organiseert AB Midden Nederland weer een open inschrijfavond. Kom donderdag 1 juni naar ons kantoor in Houten aan de Voorveste 17-19 en schrijf je in! Wellicht kun jij binnenkort bij een leuke opdrachtgever aan de slag! De opzet is eenvoudig: ben je op zoek naar werk of een andere baan in de  volgende sectoren: groen / bouw / techniek of transport? Kom, schrijf je in en informeer naar de passende vacatures. Je bent van harte welkom tussen 17.30 en 20.30 uur.

Afbeelding: shutterstock_115822156

Wat wordt er van jou verwacht? Een werklustige houding en zin om aan het werk te gaan. Je neemt op de bewuste avond je cv, een geldig identiteitsbewijs en je diploma's mee richting ons kantoor. Iedereen is welkom; degenen die het liefst met de handen werken tot hoog opgeleide managers. Tijdens de banenmarkt houden we korte gesprekken met elke deelnemer. Een soort speeddate met als belangrijkste intentie om er  achter te komen of er wederzijds een klik is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een ideale en laagdrempelige manier voor werkzoekenden om een baan te vinden.

We hebben op dit moment een heleboel vacatures open staan. Stuk voor stuk leuke banen bij opdrachtgevers in de regio. Soms op uitzend- of detacheringsbasis via AB, maar ook om rechtstreeks bij het betreffende bedrijf in dienst te komen. Daarnaast zoeken we arbeidskrachten voor seizoenswerkzaamheden. Onze kracht is om snel en flexibel te kunnen inspelen op aanvragen van onze leden en klanten. In de komende maanden zien we de drukte altijd sterk toenemen en komen er volop vacatures bij. Misschien net die ene vacature die helemaal bij jou past!

We zien je graag op 1 juni in Houten (Voorveste 17-19).

Deel dit artikel: