Vacatures groenvoorziening - reageer direct online
Vacature groenvoorziening - werken in de groenvoorziening
Afbeelding: shutterstock_93443800
Geplaatst op: 20-1-2017

Na het succes van eerdere edities houdt AB Midden Nederland ook in 2017 een banenmarkt. Iedereen die op zoek is naar een (andere) baan in de sectoren groen, infra, bouw of techniek is woensdag 8 (Sliedrecht) of donderdag 9 (Houten) februari van harte welkom! De banenmarkt wordt gehouden van 17.30 tot 20.30 uur. De opzet is eenvoudig: ben je op zoek naar werk of een andere baan in genoemde sectoren? Informeer naar de passende vacatures en schrijf je in!

Afbeelding: shutterstock_115822156

Wat wordt er van jou verwacht? Een werklustige houding en zin om aan het werk te gaan. Je neemt op de bewuste avond je cv, een geldig identiteitsbewijs en je diploma's mee richting ons kantoor. Iedereen is welkom; degenen die het liefst met de handen werken tot hoog opgeleide managers. Tijdens de banenmarkt houden we korte gesprekken met elke deelnemer. Een soort speeddate met als belangrijkste intentie om er  achter te komen of er wederzijds een klik is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een ideale en laagdrempelige manier voor werkzoekenden om een baan te vinden.

We hebben op dit moment ruim 85 vacatures open staan. Stuk voor stuk leuke banen bij opdrachtgevers in de regio. Soms op uitzend- of detacheringsbasis via AB, maar ook om rechtstreeks bij het betreffende bedrijf in dienst te komen. Daarnaast zoeken we arbeidskrachten voor seizoenswerkzaamheden. Onze kracht is om snel en flexibel te kunnen inspelen op aanvragen van onze leden en klanten. In de maanden februari, maart en april zien we de drukte altijd sterk toenemen en komen er volop vacatures bij. Misschien net die ene vacature die helemaal bij jou past!

We zien je graag op 8 februari in Sliedrecht (Stationspark 725) of 9 februari in Houten (Voorveste 17-19).

Deel dit artikel: