Vacatures groenvoorziening - reageer direct online
Vacature groenvoorziening - werken in de groenvoorziening
Afbeelding: Foto NCR nieuwsbericht site binnen

NCR te gast bij AB Midden nederland

Geplaatst op: 9-6-2016

NCR te gast bij AB Midden Nederland

Vandaag organiseert de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) hun Basiscursus Coöperatie bij AB Midden Nederland in Houten. Deze cursus vormt een inleiding in de coöperatieve ondernemings-vorm  en is bedoeld voor bestuurders en medewerkers van coöperaties op diverse niveaus.

Bij deze eendaagse cursus komen alle beginselen van een coöperatie aan bod en biedt een mix van theorie en praktijk. Technische onderwerpen zoals bestuursmodellen en financieringsvormen worden besproken, maar ook vraagstukken zoals de waarde van de coöperatie en ledenbetrok-kenheid. Tijdens kleine colleges komen de belangrijkste aspecten van de coöperatie voorbij. Maar belangrijker nog tijdens de interactieve gedeeltes worden er ervaringen uitgewisseld en besproken hoe de coöperatie in de praktijk werkt. AB Midden Nederland stimuleert de deelname van hun bestuurders en medewerkers aan deze cursus.

De NCR is al meer dan 80 jaar de vereniging van en voor coöperaties. Net zoals veel andere agrarische coöperaties is AB Midden Nederland al geruime tijd lid van de NCR. Wij als AB Midden Nederland geloven in de kracht van een coöperatie. Door de samenwerking met de NCR is het mogelijk om kennis met elkaar te delen en in te spelen op nieuwe kansen en uitdagingen.

Vanzelfsprekend is de NCR van harte welkom om deze cursus te houden  op onze bijzondere locatie in Houten!

 

Foto NCR nieuwsbericht site buiten
Foto NCR nieuwsbericht site binnen

Deel dit artikel: