VervolgHeader1
VervolgHeader2
Afbeelding: DSC05488

Personeelsbijeenkomst: inzoomen op de toekomst

Geplaatst op: 22-4-2015

Dinsdag jongstleden werd er in restaurant De Engel in Houten een personeelsvergadering belegd waarin werd terug gekeken op de resultaten van het afgelopen jaar en de zaken die in 2015 de aandacht zullen vragen. Een avond gevuld met presentaties over het opleidingshuis, het medewerkerstevredenheidsonderzoek en veiligheid op de werkvloer. Op naar een nieuw jaar met mooie veranderingen en uitdagingen.

De avond werd geopend door Wim Duizer met de resultaten van het afgelopen. Een jaar waar we met een trots gevoel op terug mogen kijken. Door de zachte winter in 2014 kon iedereen goed aan het werk blijven en konden we het jaar uitgaan met nagenoeg geen minuren. De vraag lijkt te blijven groeien naar goede mensen, al wordt er ook opgemerkt dat de prijzen nog wel altijd onder druk staan. Met goede moed wordt er uitgekeken naar wat dit jaar zal brengen.

Henk Vroom deed in navolging van een eerder verstuurde brief over het opleidingshuis verder uit de doeken wat het moet gaan inhouden. Met leuke anekdotes en eigen ervaringen werd duidelijk welke kant AB Midden Nederland op wil betreft scholing en ontwikkeling. Een professionele insteek om samen enthousiast de toekomst in te gaan. Jezelf onderscheiden en blijven ontwikkelen om ook in de toekomst je werk gezond en met plezier te kunnen blijven doen. 

Doorgaand op de toekomst vertelde Jeroen van Muijlwijk meer over de uitkomsten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Duidelijk werd hoe AB Midden Nederland dit jaar actief aan de slag wil met de verbeterpunten die zijn aangedragen, evenals de te behouden sterke punten. In de komende weken zal er in samenwerking met de collega's van de bedrijfsverzorging en STAP/Deta nagedacht worden hoe die punten opgepakt dienen te worden. Wil jij hier ook in meedenken stuur Jeroen dan een e-mail met jouw motivatie.

Afsluitend had veiligheidskundige Kees van Schanke van Stigas het woord over het onderwerp veiligheid op de werkvloer. Vanuit de bedrijfsbezoeken die hij voor AB Midden Nederland onlangs heeft gedaan voor de RI&E kon hij zijn ervaringen delen. Op jezelf en op elkaar letten is erg belangrijk. Gebruik je PBM's en denk niet te makkelijk over situaties. "Dat overkomt mij toch niet" of "Even snel, dat kan wel" zijn vaakgehoorde uitspraken in het werk. Vaak in situaties waar het eigenlijk niet kan en waar ieder jaar weer vele ongelukken van komen. Kun je het zelf niet oplossen op je werk? Neem dan contact op met je relatiebeheerder! Samen naar een veilige werkplek in de toekomst.

DSC05490
DSC05491
DSC05493
DSC05495
DSC05498
DSC05499
DSC05501
DSC05507
DSC05510
DSC05511
DSC05513
DSC05515
DSC05516
DSC05517
DSC05519
DSC05520

Deel dit artikel: