VervolgHeader1
VervolgHeader2
Afbeelding: walk4waterlogo

Walk4Water wederom gesponsord door AB Midden Nederland

Geplaatst op: 16-5-2014

Op vrijdagavond 23 mei organiseert ZOA voor de tweede keer de sponsorloop Walk4Water in Bunschoten-Spakenburg. AB Midden Nederland droeg vorig jaar ook haar steentje bij als hoofdsponsor en zal dat dit jaar wederom doen. Samen lopen voor schoon drinkwater, dat is toch goud waard?

Door oorlogen en rampen zijn wereldwijd veel mensen op de vlucht. Voor hen is het elke dag de vraag hoe ze aan drinkwater komen, of er eten is, of familie en vrienden nog leven en wanneer ze ooit weer naar huis kunnen. Sta er eens bij stil wat het is om vluchteling te zijn. Door mee te lopen met Walk4Water kun jij deze mensen een nieuwe start geven.  

AB Midden Nederland wil ZOA door middel van sponsoring steunen om te bouwen aan een betere toekomst voor de vluchtelingen, maar jij kan ook je steentje bijdragen door mee te lopen.

Meedoen aan Walk4Water

Drie redenen om mee te doen!

  1. Geef met jouw verzamelde sponsorbedrag een nieuwe start aan vluchtelingen in Afrika en Azië;
  2. Geniet met je gezin, familie en/of vrienden van een prachtige omgeving en een gezellige wandeling;
  3. Ontdek je grenzen... Kun jij het, net als die vluchtelingen, aan om met één of meerdere volle jerrycans de tocht te maken?

Wil jij meer weten en/of zelf meelopen voor het goede doel? Bekijk dan de website, die speciaal voor dit evenement in het leven geroepen is.

Deel dit artikel: