Vacatures techniek - reageer direct online
Technische vacatures - werken in de techniek
Afbeelding: hoogh2

Wij sleutelen ook aan uw hoogwerker

Geplaatst op: 16-6-2015

Medewerkers  van AB Midden Nederland kunnen op vele manieren bij u in de boomgaard of op het bedrijf aan het werk zijn. Bedrijfsverzorgers als vervanging ten tijde van ziekte of gewoon als voorman tijdens de pluk / snoeiperiode. Uitzendkrachten worden ingezet voor bijvoorbeeld het dunnen,  plukken en snoeien, maar wellicht had u niet gedacht dat AB Midden Nederland ook werkt aan uw hoogwerker in de boomgaard.

Heeft u ooit een hoogwerker, wortelsnijder of andere machine van agricom aangeschaft? Dan is de kans groot, dat één van onze medewerkers meegewerkt heeft aan de productie hiervan. Sinds 1996 heeft agricom namelijk een samenwerkingsverband met de firma Boreco uit De Meern.  In De Meern worden de machines voor de fruitteelt ontwikkeld en geproduceerd. Naast een twintigtal vaste medewerkers, werken bij Boreco permanent een aantal uitzendkrachten van AB Midden Nederland die daar werken als lasser en montagemedewerker. Een samenwerking die inmiddels al ruim 10 jaar duurt en naar ieders tevredenheid loopt.

Elk voorjaar staat de bedrijfshal aan de Strijkviertel in De Meern weer vol met hoogwerkers, die in serie geproduceerd worden. Een deel van de productie is voor de Nederlandse markt, maar een ander flink deel van de afzet gaat vervolgens ook weer naar collega fruittelers in Polen. AB Midden Nederland is werkzaam op alle gebieden binnen de fruitteeltsector. Informeer eens vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

hoogh
hoogh2

Deel dit artikel: