VervolgHeader1
VervolgHeader2
Afbeelding: Wim 40 jaar bewerkt

Directeur Wim Duizer 40 jaar in dienst bij AB Midden Nederland

Geplaatst op: 10-2-2016

Woensdag 10 februari was onze directeur Wim Duizer 40 jaar in dienst bij AB Midden Nederland. Een mijlpaal die we op kantoor met hem en zijn familie zullen vieren.

Wim is in februari 1976 begonnen als werkverdeler bij AAV West Utrecht, de voorloper van AB Midden Nederland. Hij kent de praktijk van ons werk door en door. Hij is zelf als bedrijfsverzorger actief geweest in de melkveehouderij, ging bij nacht en ontij op pad als chauffeur om melkbussen op de halen bij de boeren en schroomde ook niet om een betonvloertje te vlinderen van een nieuwe stal.

Wim heeft zijn kennis van de praktijk al die jaren meegenomen in zijn functies als werkverdeler, relatiebeheerder en tegenwoordig directeur. Hij spreekt de taal van de werkvloer, is geïnteresseerd in de mens en heeft de belangen van onze leden, klanten en medewerkers altijd goed weten te behartigen.

Onder Wim zijn energieke leiding is AB Midden Nederland in de loop der jaren enorm gegroeid. Waren het in de beginjaren tientallen leden en medewerkers, anno 2016 staat de teller op ruim 2.000 leden en zeker 1.000 medewerkers. Een prestatie van formaat!

We zijn Wim zeer erkentelijk voor zijn tomeloze inzet voor onze organisatie en willen hem van harte feliciteren met dit jubileum.

Het is mogelijk om Wim vandaag te feliciteren. Dit kan per e-mail naar wduizer@abmiddennederland.nl. Een eventuele felicitatiekaart kan gestuurd worden naar Voorveste 17-19, 3992 DC in Houten.

Deel dit artikel: