Stuur Header
Bouw Header 2

Over AB Midden Nederland

AB Midden Nederland is één van de grootste personeelsorganisaties in Midden en Zuid-West Nederland. Als coöperatieve onderneming hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in het vak. In die 50 jaar zijn zowel ons dienstenpakket als onze focus flink uitgebreid.

Van oorsprong was AB Midden Nederland uitsluitend actief binnen de agrarische sector, maar intussen zijn wij een stuk breder gegroeid en hebben wij nu ook opdrachtgevers in andere sectoren zoals de groenvoorziening, bouw, transport en techniek.

De diensten van AB Midden Nederland

Of het nou gaat om het detacheren van onze ervaren bedrijfsverzorgers of om u de volledige personeelsadministratie uit handen nemen: met onze diensten willen wij ondernemers ontzorgen. Wij voorzien onze klanten zo goed mogelijk in hun personeelsbehoefte en daar werken we hard voor. De dienstverlening van AB Midden Nederland bestaat uit:

Lid worden van de coöperatie

Om één van de diensten van AB Midden Nederland af te nemen dient u lid te worden van onze coöperatie. Er zijn veel voordelen verbonden aan het lidmaatschap bij AB Midden Nederland. Zo kunt u als lid altijd gebruik maken van onze pool van breed opgeleide vakkrachten en bent u bovendien verzekerd van bedrijfscontinuïteit wanneer u of uw werknemers uitvallen. In geval van bijvoorbeeld ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden zorgt AB Midden Nederland ervoor dat uw bedrijf draaiende blijft.

Meer informatie over AB Midden Nederland

Wilt u meer weten over AB? Loop eens binnen bij één van onze vestigingen of stel uw vraag via ons contactformulier. We horen graag van u!