Werken in de agrarische sector
tu12

Coöperatie AB Midden Nederland

AB Midden Nederland is ontstaan uit een aantal kleinere coöperaties die begin jaren 60 werden opgericht. Het gezamenlijk doel van deze coöperaties was om de continuïteit van agrarische bedrijven te waarborgen bij het wegvallen van de ondernemer. Inmiddels zijn deze samenwerkingsverbanden opgegaan in de grotere, regionale AB’s.

In de loop der jaren is het dienstenpakket flink uitgebreid, maar is het doel is nog altijd hetzelfde: zorgen voor continuïteit binnen de bedrijfsvoering van agrarische ondernemers.

Arbeidskrachten mét aanpakkersmentaliteit!

Inmiddels is AB ruim tien jaar ook buiten de agrarische sector actief. Zo bieden we vakkundige arbeidskrachten voor bijvoorbeeld de groenvoorziening, bouw en infra, techniek en transport. We richten het vizier op de toekomst, maar verliezen onze afkomst niet uit het oog. Ondernemers weten ons makkelijk te vinden en doen steeds vaker een beroep op AB Midden Nederland als zij op zoek zijn naar vast personeel of tijdelijk personeel die van aanpakken weten.

Juist daarom is AB Midden Nederland uitgegroeid tot dé personeelsvoorziener voor bedrijven in de provincies Zuid-Holland en Utrecht.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over van AB Midden Nederland? Neem contact met ons op via ons contactformulier. We horen graag van u!