Werken in de agrarische sector
tu12

AB Midden Nederland: een betrouwbare partner

Als ondernemer moet u van uw werknemers op aan kunnen. Ze moeten kennis van zaken hebben, de handen flink uit de mouwen willen steken én kwaliteit leveren. Natuurlijk hecht u dan veel waarde aan een betrouwbare personeels-voorziener zoals AB! Of het nu om een vaste werknemer gaat of een flexibele arbeidskracht: u verwacht zondermeer kwaliteit. En terecht! U wilt immers niet dat de continuïteit van uw onderneming in gevaar komt of dat u uw handen vol heeft aan personeel dat niet functioneert.

AB biedt u die zo onmisbare kwaliteit in personeelsvoorziening. We voelen ons betrokken bij u als ondernemer, gaan voor honderd procent eerlijkheid en betrouwbaarheid en staan altijd met beide benen op de grond.

Certificaten

AB Midden Nederland is NEN 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid en aangesloten bij de ABU: de branchevereniging voor uitzendondernemingen. Bovendien zijn wij  ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het veiligheidscertificaat voor uitzendbureaus (VCU-certificaat).

Daarnaast zijn we in het bezit van het Flexhome certificaat, waarmee een goede huisvesting van onze buitenlandse uitzendkrachten is gewaarborgd. Dankzij deze certificeringen zijn wij voor u gegarandeerd een betrouwbare partner!