AB Midden Nederland doet mee aan de Nationale MeewerkWeek

Publicatiedatum: 26-10-2018

AB Midden Nederland neemt deel aan de Nationale MeewerkWeek van 5 tot en met 9 november 2018. Tijdens deze week werken bestuur en leidinggevenden een dagdeel mee op de eigen werkvloer, om inzichten op te doen die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en werknemerstevredenheid.

Tijdens de Nationale MeewerkWeek ervaren leidinggevenden zelf of hun beleid in de praktijk wel goed werkt. Van inpakwerkzaamheden tot administratie en van telefoondienst tot orderverwerking – tijdens de Nationale MeewerkWeek werken bestuur en werknemer naast elkaar. Voor AB Midden Nederland betekent dit dat de directie een dagdeel actief mee gaat werken op de planning, of aan de slag gaat om de koeien te melken bij een veehouderij. Andere leidinggevenden zullen hun handen uit de mouwen steken bij een transportbedrijf, een houthandel, in de bouw of bij een productiebedrijf.

Waarde
Meedoen aan de Nationale MeewerkWeek is voor AB Midden Nederland een manier om te laten zien dat zij hun medewerkers centraal stellen en naar hen willen luisteren. AB Midden Nederland vindt het essentieel om de betrokkenheid met alle lagen van de organisatie te tonen.

De inzichten die de Nationale MeewerkWeek opleveren zijn voor AB Midden Nederland erg belangrijk. De medewerkers zijn immers van onschatbare waarde. De verkregen ervaringen worden meegenomen bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en hopelijk leidt dit tot een hogere tevredenheid van de medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.nationalemeewerkweek.nl