Eerste paal voor AB Midden Nederland

Publicatiedatum: 05-02-2020

Aan de Grote Hoon in Houten verrijst een super duurzaam pand voor personeelsbemiddelaar AB Midden Nederland. Na maanden van wikken en wegen, ontwerpen en plannen, is op 5 februari jl. de eerste paal geslagen van het nieuwe hoofdkantoor.

Commercieel directeur Bram Schouten: “Houten ligt midden in ons werkgebied en is een perfecte locatie voor ons, maar het huidige hoofdkantoor wordt echt te klein. We groeien er uit onze voegen. Na lang wikken en wegen bleek nieuwbouw de beste keus. We kunnen al onze wensen doorvoeren, het gebouw wordt super duurzaam en het wordt een visitekaartje dat bij de kwaliteit en uitstraling van AB Midden Nederland past. Vanuit het huidige kantoor aan de Voorveste is het heiwerk van De Boer BV uit Meerkerk goed te horen. Ontzettend leuk.”

AB Midden Nederland is een coöperatie die zich richt op arbeidsbemiddeling in negen sectoren. Het bedrijf begon in de agrarische sector, omdat boeren zich realiseerden dat ook zij weleens ziek konden worden. Ze vonden een oplossing: een groep van bedrijfsverzorgers die in geval van nood het boerenbedrijf draaiende kunnen houden. Een telefoontje naar AB Midden Nederland en het wordt geregeld.

“Ons bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor veel opdrachtgevers. Het gaat allang niet meer alleen om bedrijfsverzorgers op de boerderij, maar ook om tijdelijke medewerkers en flexibele vakkrachten in de techniek, food & productie, land- en tuinbouw, bouw & infra, logistiek en magazijnen. Voor seizoenswerk, of voor langere perioden, alles is mogelijk.”

Omdat medewerkers op nummer één staan bij de organisatie is de eerste paal geslagen door drie van hen: Bas de Jong en Kees Hoogland en Lydia Dlugosz. Kees is al ruim 38 jaar als bedrijfsverzorger werkzaam, Bas is een jong talent. Lydia werkt inmiddels 20 jaar voor AB Midden Nederland.

medewerkers slaan de eerste paal


eerste paal