Wij gaan verhuizen!

Publicatiedatum: 24-11-2020Vanaf december 2005 is het hoofdkantoor van AB Midden Nederland gevestigd in de, u wellicht bekende, monumentale boerderij aan de Voorveste in Houten. In de afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid en moest er uitgekeken worden naar een nieuw kantoor. We hebben een mooie kans gekregen om grond aan te kopen op het nieuw te ontwikkelen industrieterrein De Meerpaal in Houten. Op 5 februari 2020 hebben we feestelijk gevierd dat de eerste palen van ons nieuwe kantoorpand de grond in werden geslagen. Nu, na bijna driekwart jaar van bouwen komt de verhuizing dichterbij.


Verheugd kunnen wij u melden dat het hoofdkantoor van AB Midden Nederland zich per 30 november 2020 zal vestigen op onderstaand adres:

Brede Hoon 12
3991 CW Houten


Wij willen u vragen om dit adres in uw administratie te wijzigen. Per 30 november komt ook ons postbusadres te vervallen.

Uw correspondentie per mail kunt u naar het bij u bekende e-mailadres van uw contactpersoon sturen of via info@abmiddennederland.nl. Facturen kunt u vanaf bovengenoemde datum uitsluitend digitaal verzenden naar facturen@abmiddennederland.nl.

Graag hadden wij u de mogelijkheid geboden om een kijkje te komen nemen in ons mooie pand. Maar gezien de omstandigheden is dat op dit moment niet mogelijk. We hopen op een later moment  alsnog een open huis te organiseren.