Vakkundig personeel gezocht? AB heeft ze!
Makkelijk personeel zoeken via AB

Personeel gezocht? Ab heeft ze!

Vakkundig en flexibel personeel gezocht voor ondersteuning van werkzaamheden binnen uw bedrijf? Uitzendbureau AB Midden Nederland heeft ze! Onze mensen zijn ervaren en enthousiaste vakspecialisten die graag de handen uit de mouwen steken. Een échte aanpakkersmentaliteit dus. Zo kunt u een uitzendkracht in dienst nemen om tijdelijk werk binnen uw bedrijf uit te voeren, of in contact komen met betrouwbare vaste werknemers. Wij bieden vakbekwaam personeel aan voor verschillende branches en sectoren.

Tijdelijk of vast personeel gezocht?

Of u nou voor een korte periode of langere tijd personeel zoekt: u bent bij AB Midden Nederland aan het juiste adres. Vast personeel gezocht voor één of meerdere dagen per week? Of heeft u juist behoefte aan tijdelijk personeel om seizoenspieken in arbeid op te vangen?

AB Midden Nederland biedt u altijd een medewerker met een passend dienstverband, die exact aansluit op uw behoefte aan arbeid. En uiteraard nemen we ook de administratieve werkzaamheden voor onze rekening, zodat u zich volledig kunt focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Personeel zoeken voor verschillende sectoren

Van oorsprong is AB Midden Nederland een personeelsorganisatie die zich focust op de agrarische sector, maar in de loop der jaren zijn we een stuk breder gegroeid. Nu zijn we ook actief geworden buiten de agrarische sector en bieden we vakkundig personeel aan voor veel verschillende sectoren.

Dus ook als u voor andere branches personeel zoekt kunt u via AB vakkundig en geschikt personeel zoeken: wij bieden personeel aan voor bijvoorbeeld de bouw, fruitteelt, transport of techniek.

Pools personeel gezocht? Ook dan helpen wij u graag!

Pools personeel gezocht in de regio Midden-Nederland? Ook dan kan AB Midden Nederland als Pools uitzendbureau uitstekend bemiddelen voor het uitzenden van Poolse uitzendkrachten, waarbij wij de begeleiding van de Poolse werknemers voor onze rekening nemen.

Meer informatie over personeel zoeken

Wilt u meer weten over het in dienst nemen van een uitzendkracht of vast personeel van AB in uw bedrijf? Loop eens binnen bij één van onze vestigingen of stel uw vraag via het contactformulier op onze website. Wij zijn u graag van dienst.