Behoefte aan tijdelijk personeel?
Laat AB bemiddelen voor geschikt tijdelijk personeel!

Heeft u tijdelijk personeel nodig?

Heeft u tijdelijk personeel nodig om werkzaamheden binnen uw bedrijf te laten uitvoeren? Of kunt u extra werknemers gebruiken om bijvoorbeeld seizoenspieken te kunnen aanpakken? Schakel dan een flexibele uitzendkracht van AB Midden Nederland in om u te ondersteunen en ontzorgen in uw bedrijfswerkzaamheden.

Wij bieden tijdelijk personeel aan die specialistisch werk binnen uw bedrijf kunnen uitvoeren, maar die ook multi-inzetbaar kunnen zijn. Dat is natuurlijk grotendeels afhankelijk van uw situatie en specifieke personeelsbehoefte.

Tijdelijk personeel zoeken via AB

Uitzendbureau AB Midden Nederland is gespecialiseerd in het uitzenden van tijdelijk personeel in uw bedrijf. Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd én vakkundig om de meest uiteenlopende werkzaamheden binnen uw bedrijf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het oogsten van fruit, het laden van vrachtwagens of andere (seizoens)activiteiten.

AB Midden Nederland zorgt voor de juiste arbeidskrachten op het juiste moment! Onze flexibele uitzendkrachten zijn beschikbaar voor veel verschillende sectoren.

Tijdelijk personeel in dienst nemen via AB

Of u nu zoekt naar tijdelijk personeel dat multi-inzetbaar is of tijdelijk personeel voor specialistische werkzaamheden: AB heeft ze! Wat uw situatie ook is; wij zullen u een passend aanbod van personeel doen om u zo goed mogelijk in uw personeelsbehoefte te voorzien. Wilt u meer weten over het in dienst nemen van tijdelijk personeel via AB Midden Nederland? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij horen heel graag van u!

Tijdelijk personeel aanvragen