VervolgHeader1
VervolgHeader2

AB Midden Nederland: thuis in uw regio!

U zoekt flexibele medewerkers die van aanpakken weten. Die thuis zijn in uw sector én in uw regio. Door onze kennis en ervaring sluiten onze vakkrachten precies aan op uw wensen.

Van Dordrecht tot Amersfoort en van Gorinchem tot Hilversum: in de regio Midden-Nederland leveren wij de enthousiaste en vakkundige medewerkers waar u op kunt bouwen. Als dé personeelsvoorziener voor bedrijven in deze regio weten we precies wat er in Midden-Nederland speelt. Dat geldt ook voor de sectoren waar we ons in hebben gespecialiseerd.

Tijdelijk of vast, fulltime of parttime

Seizoenpieken, een grote opdracht, een zieke medewerkers: u kunt van de een op de andere dag behoefte hebben aan extra medewerkers. Dan is het wel zo prettig als ze snel ter plaatse zijn. AB Midden Nederland zorgt voor de juiste arbeidskracht op het juiste moment. Voor een dag of vijf dagen per week, voor weekend- of avonddiensten en voor een korte of langere periode. Zoekt u betrouwbare vaste werknemers uit de regio? Of een bedrijfsverzorger die uw agrarische bedrijf draaiende houdt als u ziek bent? Ook dan bent u bij AB aan het goede adres.

Ook over de grens: Poolse werknemers

De inzet van Poolse werknemers is onmisbaar in bijvoorbeeld de agrarische sector en tuinbouw. AB Midden Nederland bemiddelt als Pools uitzendbureau bij het inzetten van Poolse uitzendkrachten. De begeleiding en huisvesting nemen wij voor onze rekening!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het in dienst nemen van een uitzendkracht of vast personeel van AB in uw bedrijf? Bel of mail ons gerust. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!