Interim-boeren voor agrarisch werk in de agrarische sector
Interim-boeren met hart voor de zaak,
AB HEEFT ZE!
AB en de agrarische sector
Agrarisch

Interim-boeren voor agrarisch werk in de agrarische sector

Als ondernemer in de agrarische sector heeft u graag de regie over uw eigen bedrijf. Maar in sommige situaties laat u agrarisch werk en uw agrarisch bedrijf toch liever over aan een ander. Denk bijvoorbeeld aan ziekte of een bedrijfsongeval, maar ook als u er een paar dagen tussenuit wilt.

Daar heeft AB Midden Nederland een oplossing voor. Als agrarisch uitzendbureau bieden wij bedrijven in de agrarische sector de zekerheid dat het agrarisch bedrijf onder alle omstandigheden blijft doordraaien. Onze zeer ervaren interim-boeren bieden uitkomst door uw agrarisch werk uit handen te nemen.

Specialistische kennis van de agrarische sector en agrarisch werk

Uw bedrijf uit handen geven is niet zomaar iets. Daarom vinden wij het belangrijk dat u met een gerust gevoel uw agrarisch werk kan overdragen. Wij zorgen ervoor dat de voor u geschikte persoon het stokje van u overneemt: een agrariër met bewezen verstand en hart voor de agrarische onderneming, en gevoel voor het uitvoeren van agrarisch werk.

Van oudsher is de rundveehouderij de grootste agrarische sector binnen AB Midden Nederland. Maar naast de rundveehouderij werken we ook met kalveren, geiten, schapen, pluimee en nertsen. Onze interim-boeren beschikken over zoveel kennis en expertise van de agrarische sector dat zij a la minute uw werkzaamheden kunnen overnemen alsof u zelf de touwtjes in handen heeft.

Ook agrarisch werk door BBL’ers via agrarisch uitzendbureau AB

Naast de ervaren, doorgewinterde interim-boeren kunt u ook jongeren met een agrarische opleiding – zogeheten BBL’ers – inschakelen om agrarisch werk uit te voeren. Dit zijn vaak jongens met een agrarische achtergrond, uit uw directe omgeving. Doordat ze vaak al jaren achter elkaar één of meerdere dagen per week op hetzelfde bedrijf werken, zijn ze goed bekend met de agrarische sector.

Hoe helpt AB Midden Nederland bedrijven in de agrarische sector?

U hebt een bedrijf in de agrarische sector en wilt een interim-boer of BBL’er inhuren voor het uitvoeren van agrarisch werk? Het enige wat u dan hoeft te doen is te bellen naar ons kantoor; AB doet de rest. Wij stellen het arbeidscontract op en regelen de loonuitbetaling. Daarnaast dragen wij ook het risico bij ziekte of leegloop. Kortom: wij nemen de werkgeverslasten volledig uit handen.

Leden van onze coöperatie kunnen zich tegen gereduceerd tarief verzekeren tegen de risico’s van ziekte of uitval. U hebt als lid van AB Midden Nederland direct beschikking over een interim-boer of BBL’er. Zo waarborgen wij de continuïteit van uw agrarisch bedrijf.

Meer weten over wat AB kan betekenen voor de agrarische sector?

Wilt u meer weten over de interim-boeren, agrarisch specialisten en bedrijfsverzorgers van agrarisch uitzendbureau AB Midden Nederland? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen contact met u op!

Onze diensten binnen de agrarische sector

Onze diensten

AB Midden Nederland biedt kwaliteit in de voorziening van personeel voor agrarisch werk. Als agrarisch uitzendbureau is het ons doel om u zorgen uit handen te nemen. Dit doen we onder andere door uw medewerkers te begeleiden in hun functioneren en ervoor te zorgen dat uw bedrijf te allen tijde blijft doorgaan in de agrarische sector.

Dit zegt de AGRARISCHE SECTOR over AB Midden Nederland:
Jan de Greef over agrarisch werk van AB

‘Ik maak gebruik van drie BBL’ers die vier dagen per week op de boerderij agrarisch werk uitvoeren en één dag naar school gaan. De buitendienstmedewerkers van AB zitten er goed bovenop. Ze nemen mij de administratieve rompslomp uit handen, begeleiden de BBL’ers uitstekend. Strak georganiseerd allemaal.’

JAN DE GREEF | AGRARISCH ONDERNEMER, WOUDENBERG
Arnold Heijkoop over agrarisch uitzendbureau AB

‘Ik ben er vanwege gezondheidsproblemen een jaar uit geweest en dan is het een geruststellende gedachte dat het bedrijf dankzij AB gewoon doorgaat. Interim-boeren van AB hebben aan een half woord genoeg.’

ARNOLD HEIJKOOP | AGRARISCH ONDERNEMER, OUD-ALBLAS
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten