Bouw Header
Bouwvakkers met ervaring waar je u tegen zegt,
AB HEEFT ZE!
Bouw
Bouw

Bouw

De bouwsector trekt aan, maar veel aannemers schrikken ervoor terug om weer vast personeel aan te nemen. In plaats daarvan kiezen ze voor een investering in hun flexibele schil. Een verstandige keuze wanneer u in zee gaat met AB Midden Nederland. Wij leveren vakkrachten die zijn gepokt en gemazeld in de bouw.

Timmermannen, metselaars, ijzervlechters. Als gevolg van de economische crisis kwamen ze de afgelopen jaren massaal op straat te staan. De ontslagen vaklui combineerden in veel gevallen een enorme kennis met twee gouden rechterhanden en een cv waar je u tegen zegt. AB Midden Nederland was er dan ook als de kippen bij om deze vakmannen aan zich te binden.

Dat hebben we gedaan omdat kwaliteit nog steeds bovenaan het eisenlijstje van onze opdrachtgevers staat. Of het nu aannemers zijn, gevelbekleders, woningbouwverenigingen of houtconstructiebedrijven: iedereen zit vooral te springen om vakkundig bouwpersoneel. En op misschien een half dagdeel na wil bijna niemand veel energie steken in een lang en duur inwerktraject.

AANNEMERS OF WONINGBOUWVERENIGINGEN: IEDEREEN ZIT TE SPRINGEN OM VAKKUNDIG BOUWPERSONEEL.

Wat onze bouwvakkers, buiten hun expertise, tot aantrekkelijke flexkrachten maakt, is dat ze vaak uit de directe omgeving komen. Dat is de omgeving waar u als aannemer zaken doet en uw bouwopdrachten vandaan haalt. De bouwspecialisten die wij in huis hebben, spreken dus de taal van uw regio. Dat draagt er in hoge mate toe bij dat de contacten op de werkvloer soepel lopen. Vergeten we bijna het gunstige uurtarief te noemen. Op ons bouwpersoneel is namelijk een andere cao van toepassing dan de (dure) bouw-cao. Nóg een argument om met AB Midden Nederland zaken te doen.

Bij het selecteren van onze medewerkers hechten we eraan dat kandidaten beschikken over de juiste werkhouding. De bedrijfscultuur van AB Midden Nederland wordt namelijk gekenmerkt door een nuchtere aanpakkersmentaliteit.

Die zien we ook graag terug in ons personeel. Onze relatiebeheerders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Ze denken proactief mee met uw bouwprojecten, personeelsplanning en behoefte aan tijdelijk personeel. Klant is koning, afspraak is afspraak, niet zeuren maar poetsen. Clichés? Voor ons zijn het de waarden die nu eenmaal horen bij fatsoenlijk zakendoen.

Het geheim achter de succesvolle selectieprocedure van AB? Onze relatiebeheerders zijn een kei in hun vak en werken vaak al jaren voor ons. Daardoor kennen ze onze vakkrachten als hun broekzak. Ze weten wat hun sterke eigenschappen zijn en hoe ze het beste renderen. Maar ook waar hun verbeterpunten liggen of wat ze juist níet willen. Kortom: ze weten precies wie u nodig heeft.

Optimale match gegarandeerd dus!

AB MIDDEN NEDERLAND HEEFT UW TIMMERMANNEN / METSELAARS / OPPPERMANNEN / IJZERVLECHTERS / BOUWOPRUIMERS / BETONTIMMERLIEDEN

Meer weten?

Wilt u meer weten over de bouwvakkers van AB Midden Nederland? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Bouw klein

Onze diensten

AB Midden Nederland biedt kwaliteit in personeelsvoorziening. Van detachering tot werving en selectie: ons doel is om u zorgen uit handen te nemen.

Door uw medewerkers goed te laten functioneren en de continuïteit van uw onderneming te garanderen.

Dit zegt de bouwsector over AB Midden Nederland:
AP Houtconstructie

‘De mentaliteit van het personeel van AB is een mentaliteit naar mijn hart: flexibel, afspraken nakomen, niet lui.’

AP KREMER | EIGENAAR AP HOUTCONSTRUCTIES, ALBLASSERDAM
Ronald Hamming

‘AB levert mensen met een ontzettend plezierige mentaliteit en die bovendien van aanpakken weten. Hun productiviteit zou zomaar 20 procent hoger kunnen liggen dan gemiddeld.’

RONALD HAMMING | UITVOERDER ALBERTS BOUW, LOOSDRECHT
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten