Food Header
Specialisten in Food die graag een stapje harder lopen,
AB HEEFT ZE!
Food
Food

Food

De vraag vanuit de markt binnen uw sector golft dag en nacht op en neer. Dat zorgt voor pieken in uw productieproces die vooraf lastig zijn te voorspellen. Gelukkig kunt u bouwen op AB Midden Nederland. Op elk tijdstip - ook buiten kantooruren - leveren wij gemotiveerd flexpersoneel. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met ruggengraat.

Ons uitzendpersoneel loopt graag een stapje harder. Daarvoor zijn veel redenen te noemen. Werken voor AB wordt als een warm bad ervaren. Wij geven flexwerkers de aandacht die ze verdienen. We zorgen voor deugdelijke huisvesting. We communiceren goed en helder. We beschouwen ze als mensen met een authentieke persoonlijkheid. Het zijn aspecten die we meenemen en communiceren tijdens het selectieproces van flexibele vakkrachten.

Is dat geen omslachtige selectieprocedure voor de standaardhandelingen waaruit productiewerk doorgaans bestaat? AB Midden Nederland vindt van niet. Wij redeneren namelijk dat het ook bij werkzaamheden als inpakken of sorteren wel degelijk uitmaakt wie u over de vloer krijgt. Is hij of zij mentaal sterk genoeg om de hele dag routinewerk te verrichten? Kan de kandidaat goed tegen de kou van een vriescel? Bovendien vinden veel opdrachtgevers sociale vaardigheid minstens zo belangrijk als een hoge arbeidsproductiviteit.

Matcht het karakter van de kandidaat eigenlijk wel met dat van uw veeleisende voorman? Of gaan persoonlijkheden juist botsen? Allemaal vragen die de relatiebeheerder van AB Midden Nederland heeft beantwoord voordat hij de juiste uitzendkracht naar uw bedrijf stuurt.

OOK BIJ STANDAARD PRODUCTIEWERK ALS INPAKKEN OF SORTEREN MAAKT HET WEL DEGELIJK UIT WIE U OVER DE VLOER KRIJGT.

Bij het selecteren van onze medewerkers hechten we eraan dat kandidaten beschikken over de juiste werkhouding. De bedrijfscultuur van AB Midden Nederland wordt namelijk gekenmerkt door een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Die zien we ook graag terug in ons personeel. Onze relatiebeheerders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Ze denken proactief mee met uw productie- proces, personeelsplanning en behoefte aan tijdelijk personeel. Klant is koning, afspraak is afspraak, niet lullen maar poetsen. Clichés? Voor ons zijn het de waarden die nu eenmaal horen bij fatsoenlijk zakendoen.

Het geheim achter de succesvolle selectieprocedure van AB? Onze relatiebeheerders zijn een kei in hun vak en werken vaak al jaren voor ons. Daardoor kennen ze onze vakkrachten als hun broekzak. Ze weten wat hun sterke eigenschappen zijn en hoe ze het beste renderen. Maar ook waar hun verbeterpunten liggen of wat ze juist níet willen. Kortom: ze weten precies wie u nodig heeft.

Optimale match gegarandeerd dus!

AB MIDDEN NEDERLAND HEEFT UW IN- EN VERPAKKERS / SORTEERDERS / PRODUCTIEMEDEWERKERS / ORDERPICKERS / HEFTRUCKCHAUFFEURS / REACHTRUCKCHAUFFEURS / HORECAMEDEWERKERS / AFWASSERS

Meer weten?

Wilt u meer weten over de productiemedewerkers food van AB Midden Nederland? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Food klein

Onze diensten

AB Midden Nederland biedt kwaliteit in personeelsvoorziening. Van detachering tot werving en selectie: ons doel is om u zorgen uit handen te nemen.

Door uw medewerkers goed te laten functioneren en de continuïteit van uw onderneming te garanderen.

Dit zegt de FOODSECTOR over AB Midden Nederland:
Koelewijn

‘In onze branche is het belangrijk dat uitzendkrachten een bepaalde productiesnelheid halen. Daarnaast willen we graag rustige types die in onze leuke werksfeer passen. AB zorgt altijd voor de beste kandidaten.’

FRANS TER HAAR | GENERAL MANAGER SEVEN SEAS INTERNATIONAL, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Van Gelder

‘AB is de positieve uitzondering onder de vissen in de uitzendvijver. In alles steken ze erboven uit: kwaliteit, werkhouding. Ze verdiepen zich ook in de mens achter de werkkracht. Ook daarin is AB niet het standaarduitzendbureau.’

DEMIS VAN KOUWEN | BEDRIJFSMANAGER VAN GELDER GROENTE EN FRUIT, RIDDERKERK
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten