Onze fruitplukkers: specialisten in de fruitteelt
Fruitteeltspecialisten met ervaring en passie,
AB HEEFT ZE!
AB en de fruitteelt
Fruitteelt

Vakkundig fruitteelt personeel voor diverse werkzaamheden

Het hoogtepunt van het fruitteelt seizoen is het moment waarop uw fruitoogst binnengehaald kan worden. In deze periode wordt uw personeel extra belast om deze seizoenspiek te kunnen verwerken. Hoe handig zou het zijn om juist in deze periodes een extra fruitplukker te kunnen inzetten? Maak kennis met AB Midden Nederland: dé personeelsvoorziener voor vakkundig fruitteelt personeel dat alle werkzaamheden in de boomgaard perfect in de vingers heeft.

Fruitplukkers gezocht? Wij zorgen voor de perfecte match

Met een fruitplukker van AB Midden Nederland haalt u een échte fruitteelt specialist binnen bij uw bedrijf. Of u nu extra fruitteelt personeel nodig hebt voor het snoeien, plukken of sorteren van uw fruit: wij zorgen voor de juiste fruitteelt medewerker op de juiste plek. Een fruitplukker met enorm veel passie en kennis van zaken. Fruitplukkers gezocht in de regio waar uw bedrijf gevestigd is? Wij stellen een fruitplukker beschikbaar wanneer u dat nodig heeft.

En daarin gaan wij nog een paar stappen verder: wij leiden al onze fruitteelt specialisten op voor het behalen van een spuitlicentie, en gaan ze regelmatig op cursus om de nieuwste inzicht in fruitteelt op te doen. Daardoor beschikken al onze fruitteelt specialisten over de benodigde vaardigheden om uw bedrijf direct over te nemen bij ziekte, vakantie of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid.

Uw fruitteelt bedrijf & AB

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u als fruitteeltbedrijf een fruitteelt specialist van AB Midden Nederland inhuren? Het enige wat u dan hoeft te doen is contact opnemen met één van onze kantoren; AB doet de rest. Wij regelen alle personeelszaken voor u: van het opstellen van het arbeidscontract tot het regelen van de loonuitbetaling. Goed voor u om te weten is dat wij alle werkgeverslasten op ons nemen, dus ook het risico van uitval door ziekte of leegloop.

Bovendien kunnen bedrijven die lid zijn van AB Midden Nederland zich tegen gereduceerd tarief verzekeren tegen onverwachte uitval. Dit geldt voor zowel het fruitteelt personeel dat in dienst is bij uw bedrijf als u zelf. U hebt als lid van AB Midden Nederland direct de beschikking over een gekwalificeerde fruitplukker of fruitteelt specialist om uw werk of dat van uw medewerkers over te nemen. En nog veel belangrijker: uw bedrijf kan te allen tijde door blijven gaan zonder dat het verschil negatief voelbaar is.

Meer weten over wat AB kan betekenen voor de fruitteelt?

Wilt u meer weten over de fruitteelt specialisten van AB Midden Nederland, een fruitplukker inhuren of lid worden van onze coöperatie? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Onze diensten binnen de fruitteelt

Onze diensten

AB Midden Nederland is dé partij voor vakpersoneel in de fruitteelt. Wij bieden u met diverse diensten ondersteuning in uw personeelsbehoefte - op de momenten
wanneer u dat nodig acht. Alles voor de continuïteit van uw onderneming en het functioneren van uw personeel. Dat is ons doel en daar staan wij voor.

Dit zegt de FRUITTEELT over AB Midden Nederland:
Anton van Wijk over de fruitplukkers van AB

‘Voor ons is AB de meest betrouwbare leverancier van vakmensen, sorteerpersoneel en medewerkers fruitoogst.’

ANTON VAN WIJK | FRUITTELER, ’T GOY
Fruitplukkers gezocht door Frans van Lint, gevonden bij AB

‘Bij ziekte, drukte of pieken in het werk vertrouw ik volledig op AB Midden Nederland als het gaat om personeel.’

FRANS VAN LINT | FRUITTELER, MONTFOORT
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten