Diverse groenspecialisten voor werk in de groenvoorziening
Vingervlugge groenmedewerkers,
AB HEEFT ZE!
AB en de groenvoorziening
Groen

Multi-inzetbare vakspecialisten in de groenvoorziening

Bent u op zoek naar efficiënte aanpakkers in de groenvoorziening? Als uitzendbureau in de groenvoorziening is AB Midden Nederland al jaren dé partner in personeel voor de groenvoorziening van menig bedrijf. Dit doen we met uiterst geschikt en ervaren werkkrachten. Onze groenvoorzieners zijn multi-inzetbaar in het werk dat ze uitvoeren, en voor wie ze dat uitvoeren. Het varieert van tuinen aanleggen en onderhouden tot boomverzorging, voor zowel particulieren als bedrijven. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze blinken uit in hun arbeidsproductiviteit en werkmentaliteit.

Extra vakkrachten voor de groenvoorziening wanneer ú ze nodig heeft

Wij snappen dat de ene periode vraagt om meer groenonderhoud dan de andere periode. Met AB Midden Nederland als uitzendbureau voor de groenvoorziening bent u in staat om flexibel om te gaan met de inzet van personeel. Wij leveren zowel vaste groenwerkers als tijdelijke extra krachten om (seizoens)pieken op te vangen. Het is aan u hoe wij onze gediplomeerde hoveniers bij uw bedrijf inzetten. Garandeert u zich van de optimale match met één van onze groenvoorzieners?

AB Midden Nederland: betrouwbaar uitzendbureau groenvoorziening

Als uitzendbureau voor de groenvoorziening plaatsen wij regelmatig onze medewerkers bij verschillende opdrachtgevers. Onze groenmedewerkers worden al door verschillende bedrijven in de groenvoorziening ingezet. Denk aan hoveniers, aannemers en groenbedrijven, maar ook gemeenten en (semi-)overheden. De reden? Onze mensen zijn niet alleen harde werkers, maar hebben vaak een jarenlange passie en ervaring voor de groenvoorziening. Ze pakken projecten efficiënt en doeltreffend aan en krijgen de klus volgens schema geklaard.

Meer weten over wat AB kan betekenen voor de groenvoorziening?

Wilt u meer weten over onze groenverzorgers en wat wij voor de groenvoorziening kunnen betekenen? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Onze diensten in de groenvoorziening

Onze diensten

Als uitzendbureau voor de groenvoorziening doen wij er alles aan om u te ontzorgen rondom personeelszaken. Het is ons doel om bedrijven in de groenvoorziening de best mogelijke kwaliteit in personeelsvoorziening te bieden en hiermee een garantie te kunnen geven aan de continuïteit van uw onderneming.

Dit zegt de GROENVOORZIENING over AB Midden Nederland:
Chris Huiting over AB als uitzendbureau groenvoorziening

‘AB is gespecialiseerd in kwalitatief goede groenverzorgers, en dat kun je van de meeste uitzendbureaus niet zeggen. Je krijgt dus iemand die zijn vak verstaat en die je niets meer hoeft uit te leggen.’

CHRIS HUITING | MEDE-EIGENAAR TUINCENTRUM EN HOVENIERSBEDRIJF HUITING, VIANEN
Marius Verboom over AB en de groenvoorziening

‘Bij AB krijg je veel meer waar voor je geld. De vakkennis van de groenmedewerkers ligt op een hoog niveau en ze pakken projecten tactisch aan. Ook de korte communicatielijnen met de relatiebeheerders van AB zijn prettig.’

MARIUS VERBOOM | UITVOERDER VERHEIJ INTEGRALE GROENZORG, SLIEDRECHT
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten