Infra Header
Veelzijdige infra medewerkers,
AB HEEFT ZE!
Infra
Infra

Infra

Infra flexwerkers van AB Midden Nederland zijn van veel markten thuis. Ze zijn expert in hun vakgebied, maar worden niet beperkt door één discipline. Het zijn specialisten maar tegelijkertijd zijn ze ook multifunctioneel inzetbaar. Die veelzijdigheid is erg aantrekkelijk voor aannemers zoals u.

Een flexibele vakkracht die maar één kunstje beheerst? Veel bedrijven kijken dan even verder. U vindt namelijk dat kraanmachinisten ook een kabel onder de grond moeten kunnen trekken. En iemand die damwanden slaat moet ook bij het betonstorten kunnen assisteren. Met andere woorden: flexibiliteit zodra uw project daarom vraagt. Daarom selecteert AB Midden Nederland grondwerkers, kraanmachinisten, rioleerders, tractorchauffeurs, etc. op hun allround inzetbaarheid. De juiste papieren en ervaring zijn erg belangrijk, maar de toegevoegde waarde die ze meebrengen naar uw bedrijf is doorslaggevend.

AB Midden Nederland heeft van oudsher een grote affiniteit met de GWW/infra sector. Ooit zijn we namelijk groot geworden in het agrarische loonwerk. Tegenwoordig zijn we ook voor de volgende werkzaamheden een veelgevraagde flexpartner: bermonderhoud, straatwerk, wegenbouw, werk langs het spoor, rioleringswerkzaamheden, bagger-, kust- en oeverwerk, waterbouw en civiele (beton)bouw. Ook weten agrarische bedrijven ons nog steeds te vinden voor gemotiveerde loonwerkers en seizoenarbeiders. Sterke jongens, vaak uit de directe regio, die op het boerenbedrijf helpen met bijvoorbeeld maaien, sloten kanten en gras kuilen.

DE JUISTE PAPIEREN EN ERVARING ZIJN ERG BELANGRIJK, MAAR DE TOEGEVOEGDE WAARDE DIE ZE MEEBRENGEN NAAR UW BEDRIJF IS DOORSLAGGEVEND.

Bij het selecteren van onze medewerkers hechten we eraan dat kandidaten beschikken over de juiste werkhouding. De bedrijfscultuur van AB Midden Nederland wordt namelijk gekenmerkt door een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Die zien we ook graag terug in ons personeel. Onze relatiebeheerders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Ze denken proactief mee met uw projecten, personeelsplanning en behoefte aan tijdelijk personeel. Klant is koning, afspraak is afspraak, niet zeuren maar poetsen. Clichés? Voor ons zijn het de waarden die nu eenmaal horen bij fatsoenlijk zakendoen.

Het geheim achter de succesvolle selectieprocedure van AB? Onze relatiebeheerders zijn een kei in hun vak en werken vaak al jaren voor ons. Daardoor kennen ze onze vakkrachten als hun broekzak. Ze weten wat hun sterke eigenschappen zijn en hoe ze het beste renderen. Maar ook waar hun verbeterpunten liggen of wat ze juist níet willen. Kortom: ze weten precies wie u nodig heeft.

Optimale match gegarandeerd dus!

AB MIDDEN NEDERLAND HEEFT UW GRONDWERKERS / RIOLEERDERS / GROENVOORZIENERS / WEGENBOUWERS / KRAANMACHINISTEN / SHOVELMACHINISTEN / TRACTORCHAUFFEURS / DUMPERCHAUFFEURS / GLASVEZELLEGGERS / AGRARISCHE LOONWERKERS / BRONBEMALERS / FITTERS

Meer weten?

Wilt u meer weten over de medewerkers infra van AB Midden Nederland? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Infra klein

Onze diensten

AB Midden Nederland biedt kwaliteit in personeelsvoorziening. Van detachering tot werving en selectie: ons doel is om u zorgen uit handen te nemen.

Door uw medewerkers goed te laten functioneren en de continuïteit van uw onderneming te garanderen.

Dit zegt de INFRASECTOR over AB Midden Nederland:
Amerongen

‘Personeel van AB loopt het vuur uit zijn sloffen, met hun boerenaanpak maken ze echt het verschil. Belangrijk is ook dat we vaste contactpersonen hebben die precies weten wat voor mensen we nodig hebben.’

JAN VEDDER | ALGEMEEN DIRECTEUR AMERONGEN AANNEMINGS- EN WEGENBOUWBEDRIJF BV, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Chris Baars

‘AB is een transparant en professioneel bedrijf dat precies de kandidaat levert die wij nodig hebben. Vragen wij om een assertieve, initiatiefrijke persoon, dan krijgen we die ook. AB slaagt hierin doordat de contactpersoon regelmatig bij ons over de vloer komt en ons bedrijf kent.’

CHRIS BAARS | MEDE-EIGENAAR C.M. BAARS & ZN BV, NIEUWLAND
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten