Techniek Header
Techneuten die precies in uw profiel passen,
AB HEEFT ZE!
Techniek
Techniek

Techniek

Mensen met de juiste technische achtergrond zijn schaars. Voor ons nog geen reden om water bij de wijn te doen zodra we naar technisch personeel op zoek gaan. Dus zoekt AB Midden Nederland net zo lang door totdat de metaalbewerker of assemblagemonteur is gevonden met de juiste papieren en ervaring.

Bedrijven in de metaal- en technieksector hebben in een mum van tijd door wat voor vlees ze in de kuip hebben. Aan de manier waarop nieuw personeel een tekening leest of een lasapparaat vasthoudt, ziet u ogenblikkelijk of u kwaliteit in huis heeft gehaald. Daarom nemen we alleen genoegen met topkandidaten.

Daarnaast vinden wij dat u het recht heeft om over professionals te beschikken die meteen volle bak productie kunnen draaien. We kunnen het ons niet voorstellen dat u het geduld heeft om eerst uitvoerig lastechnieken of constructietekeningen uit te leggen. Een technische kracht die op maandagochtend al vanaf het eerste kwartier inzetbaar is, levert uw bedrijf veel op: kwaliteit, arbeidsproductiviteit, maar ook gemak.

EEN TECHNISCHE KRACHT DIE MAANDAGOCHTEND DIRECT INZETBAAR IS, LEVERT VEEL OP: KWALITEIT, ARBEIDS- PRODUCTIVITEIT, GEMAK.

Vakkundig technisch personeel mag tamelijk zeldzaam zijn, toch is er een reden waarom AB Midden Nederland de juiste personen in huis heeft. Dat hangt in onze ogen voor een groot deel samen met loyaliteit. Omdat onze opdrachtgevers ons technisch personeel vanwege de hoge kwaliteit van het afgeleverde werk vaak terugvragen, blijven ze jarenlang aan ons verbonden.

Bij het selecteren van onze medewerkers hechten we eraan dat kandidaten beschikken over de juiste werkhouding. De bedrijfscultuur van AB Midden Nederland wordt namelijk gekenmerkt door een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Die zien we ook graag terug in ons personeel. Onze relatiebeheerders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Ze denken proactief mee met uw projecten, personeelsplanning en behoefte aan tijdelijk personeel. Klant is koning, afspraak is afspraak, niet zeuren maar poetsen. Clichés? Voor ons zijn het de waarden die nu eenmaal horen bij fatsoenlijk zakendoen.

Het geheim achter de succesvolle selectieprocedure van AB? Onze relatiebeheerders zijn een kei in hun vak en werken vaak al jaren voor ons. Daardoor kennen ze onze vakkrachten als hun broekzak. Ze weten wat hun sterke eigenschappen zijn en hoe ze het beste renderen. Maar ook waar hun verbeterpunten liggen of wat ze juist níet willen. Kortom: ze weten precies wie u nodig heeft.

Optimale match gegarandeerd dus!

AB MIDDEN NEDERLAND HEEFT UW LASSERS / ASSEMBLAGEMONTEURS / CONSTRUCTIEBANKWERKERS / MONTAGEMEDEWERKERS / DIESELMONTEURS / HYDROLIEKMONTEURS / MECHANISCHE MONTEURS / ELEKTROMONTEURS

Meer weten?

Wilt u meer weten over de technisch specialisten van AB Midden Nederland? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Techniek klein

Onze diensten

AB Midden Nederland biedt kwaliteit in personeelsvoorziening. Van detachering tot werving en selectie: ons doel is om u zorgen uit handen te nemen.

Door uw medewerkers goed te laten functioneren en de continuïteit van uw onderneming te garanderen.

Dit zegt de TECHNIEKSECTOR over AB Midden Nederland:
Logisticon

‘We hoeven AB niets meer te vertellen. Ze weten wat we willen: handige, gedreven mannen met een plattelandsmentaliteit die hier niet komen om uren te schrijven, maar om een mooi product te maken.’

PIETER AANTJES | CHEF WERKPLAATS LOGISTICON, GROOT-AMMERS
Van der Zalm

‘Personeel van AB Midden Nederland kan bij ons meteen aan de slag. Wat AB daarnaast onderscheidt van andere uitzendbureaus is dat de huisvesting van het personeel prima is geregeld. Ook dat zorgt voor betere prestaties op de werkvloer.’

KEES VAN DER ZALM | EIGENAAR VAN DER ZALM METAALINDUSTRIE BV, BRAKEL
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten