Stuur Header
Transport & Logistiek
Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Deze tijd vraagt om een messcherpe koers van uw transport- of distributiebedrijf. Daarom zet u in op een kleine slagvaardige organisatie met een beperkt aantal vaste chauffeurs en logistieke medewerkers. Tegelijkertijd investeert u in een kwalitatief hoogwaardige flexibele schil. AB Midden Nederland helpt u daarbij.

Logistiek personeel wordt doorgaans afgerekend op arbeidsproductiviteit. Maar snelheid is in een magazijn niet voldoende. Orders en bestellijsten moeten met grote accuratesse worden samengesteld. Ook de beheersing van de Nederlandse taal is essentieel. U communiceert in het magazijn over de orders van uw klant. Daar mag geen misverstand over bestaan.

Ook de eisen die aan chauffeurs worden gesteld, liggen steeds hoger. Niet langer is het genoeg wanneer ze hun vrachtwagen van A naar B sturen. De ideale chauffeur is ervaren, gemotiveerd en flexibel. Hij beschikt over de vereiste papieren, waaronder nascholing Code 95, heeft verantwoordelijkheidsbesef en staat vooral stevig in zijn schoenen. U verlangt een professional die zijn route kent, veilig rijdt en het logistieke samenspel met uw transportplanner haarfijn aanvoelt. Net zo belangrijk is dat hij uw materieel met zorg en toewijding behandelt. Een dijk van een chauffeur heeft passie voor zijn vak, komt zijn afspraken na en doet wat hij zegt.

ONZE FLEXCHAUFFEUR IS EEN PROFESSIONAL DIE ZICH ONTPOPT TOT EEN ECHT VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF.

Dat zijn niet zomaar een paar eisen. Wat u zoekt zijn schapen met vijf poten. Hoe mooi is het dan om te weten dat AB Midden Nederland logistiek personeel en flexchauffeurs heeft die naadloos passen bij uw bedrijf en bedrijfsfilosofie? Persoonlijkheden die ziel en zaligheid in hun werk leggen; professionals die zich ontpoppen tot een echt visitekaartje.

Bij het selecteren van logistiek medewerkers en chauffeurs hechten we eraan dat kandidaten beschikken over de juiste werkhouding. De bedrijfscultuur van AB Midden Nederland wordt gekenmerkt door een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Die zien we dan ook graag terug in ons personeel. Klant is koning, afspraak is afspraak, niet zeuren maar poetsen. Clichés? Voor ons zijn het de waarden die nu eenmaal horen bij fatsoenlijk zakendoen.

Onze relatiebeheerders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Hun bemoeienis houdt niet op bij het selecteren van de juiste kandidaat. Ze denken proactief mee met uw logistieke proces, en behoefte aan tijdelijk personeel. Valt er om vijf uur ’s ochtends onverhoopt een vaste chauffeur uit? Bel ons en wij halen alles uit de kast om zo snel mogelijk een vervanger te vinden.

Het geheim achter de succesvolle selectieprocedure van AB? Onze relatiebeheerders zijn een kei in hun vak en werken vaak al jaren voor ons. Daardoor kennen ze onze vakkrachten als hun broekzak. Ze weten wat hun sterke eigenschappen zijn en hoe ze het beste renderen. Maar ook waar hun verbeterpunten liggen of wat ze juist níet willen. Kortom: ze weten precies wie u nodig heeft.

Optimale match gegarandeerd dus!

AB MIDDEN NEDERLAND HEEFT UW CHAUFFEURS RIJBEWIJS CE / BULKCHAUFFEURS / CHAUFFEURS RIJDENDE MELKONTVANGST (RMO) / CHAUFFEURS GEVAARELIJKE STOFFEN (ADR) / LOODSMEDEWERKERS / ORDERPICKERS / HEFTRUCKCHAUFFEURS / REACHTRUCKCHAUFFEURS / DISTRIBUTIECHAUFFEURS

Meer weten?

Wilt u meer weten over de medewerkers transport & logistiek van AB Midden Nederland? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Transport klein

Onze diensten

AB Midden Nederland biedt kwaliteit in personeelsvoorziening. Van detachering tot werving en selectie: ons doel is om u zorgen uit handen te nemen.

Door uw medewerkers goed te laten functioneren en de continuïteit van uw onderneming te garanderen.

Dit zegt de TRANSPORTSECTOR over AB Midden Nederland:
Brekz

‘Nauwkeurigheid is één van de belangrijkste eisen en daarom zijn we heel kritisch op de uitzendkrachten die we krijgen. AB voelt dat uitstekend aan en scoort ook goed op flexibiliteit.’

BERT BROEKHUIZEN | EIGENAAR ONLINE DIERENWINKEL BREKZ, DE MEERN
Gerard Kuijf

‘De mensen van AB zijn betrouwbaar, flexibel, hebben een nette uitstraling en zijn sociaal. Aanvragen voor personeel worden geruisloos ingevuld.’

GERARD KUIJF | MEDE-EIGENAAR KUIJF TRANSPORT, UTRECHT
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten