Tuinbouw Header
Vliegensvlugge en handige werkers,
AB HEEFT ZE!
Tuinbouw
Tuinbouw

Tuinbouw

Arbeidsproductiviteit bepaalt of een productiemedewerker overleeft in de (glas)tuinbouw. Met die gedachte in het achterhoofd selecteert AB Midden Nederland voor u alleen de toppers onder de flexwerkers.

Als ondernemer in de tuinbouw weet u dat de productie in uw kas een race tegen de klok is. Omdat alles draait om arbeidsproductiviteit, kostenbeheersing en bedrijfsrendement kunt u zich geen personele miskleunen veroorloven. Immers: onrendabele arbeidsuren beïnvloeden uw bedrijfsresultaat negatief.

Daarom maakt AB Midden Nederland serieus werk van de selectie van gemotiveerde tuinbouwmedewerkers die in staat zijn om goede productiecijfers te draaien. Of we nu praten over aardbeien-, tomaten- en komkommerplukkers of over medewerkers in de potplanten- of snijbloementeelt. Over toppendraaiers, dievendraaiers of bladsnijders. Ons personeel gaat gemotiveerd in uw kas of kwekerij aan de slag en zet zich maximaal voor uw tuindersbedrijf in.

PRETTIGE PERSOONLIJKHEDEN ZIJN VAN POSITIEVE INVLOED OP DE WERKSFEER BINNEN UW BEDRIJF.

Bij onze selectie kijken we niet alleen naar ‘droge’ productiecijfers. Vooraf checken wij of onze kandidaten ‘groene vingers’ hebben. Ervaring met het mesje is eveneens een must; al met al is een zekere handigheid vereist om snelheid in de vingers te krijgen. Verder vinden we het belangrijk dat we prettige persoonlijkheden sturen die fris en fruitig in uw bedrijf aan de slag gaan. Een goede werksfeer is immers van positieve invloed op de productiviteit.

Bij het selecteren van onze medewerkers hechten we eraan dat kandidaten beschikken over de juiste werkhouding. De bedrijfscultuur van AB Midden Nederland wordt namelijk gekenmerkt door een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Die zien we ook graag terug in ons personeel. Onze relatiebeheerders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Ze denken proactief mee met uw teelt- en oogstseizoen, personeelsplanning en behoefte aan tijdelijk personeel. Klant is koning, afspraak is afspraak, niet zeuren maar poetsen. Clichés? Voor ons zijn het de waarden die nu eenmaal horen bij fatsoenlijk zakendoen.

Het geheim achter de succesvolle selectieprocedure van AB? Onze relatiebeheerders zijn een kei in hun vak en werken vaak al jaren voor ons. Daardoor kennen ze onze vakkrachten als hun broekzak. Ze weten wat hun sterke eigenschappen zijn en hoe ze het beste renderen. Maar ook waar hun verbeterpunten liggen of wat ze juist níet willen. Kortom: ze weten precies wie u nodig heeft.

Optimale match gegarandeerd dus!

AB MIDDEN NEDERLAND HEEFT UW GLASTUINBOUW MEDEWERKERS / TOMATEN-, PAPRIKA- EN KOMKOMMERPLUKKERS / TOPPENDRAAIERS / DIEVENDRAAIERS/ BLADSNIJDERS

Meer weten?

Wilt u meer weten over de productiemedewerkers tuinbouw van AB Midden Nederland? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen graag contact met u op!

Tuinbouw klein

Onze diensten

AB Midden Nederland biedt kwaliteit in personeelsvoorziening. Van detachering tot werving en selectie: ons doel is om u zorgen uit handen te nemen.

Door uw medewerkers goed te laten functioneren en de continuïteit van uw onderneming te garanderen.

Dit zegt de TUINBOUWSECTOR over AB Midden Nederland:
Jongerius

‘In onze kwekerij hebben we gigantische pieken en dan moet je kunnen bouwen op een uitzendbureau dat hier perfect op anticipeert. Bovendien is AB een van de weinige uitzendbureaus dat zijn huisvesting op orde heeft. Dat straalt af op het werkplezier van het personeel.’

PETER ELBERSE | MEDEBEDRIJFSLEIDER JONGERIUS PLANTENKWEKERIJ, HOUTEN
Peter van Werken

‘Betrouwbaar, prima service en uitstekende begeleiding. En dat ook nog eens voor een goede prijs. AB Midden Nederland levert het personeel dat precies voldoet aan ons bedrijfsprofiel.’

PETER VAN DE WERKEN | LISIANTHUSKWEKER, ZALTBOMMEL
331
klanten
van AB
943
Leden
van AB
879
Medewerkers
aan het werk
23
Nieuwe
opdrachten