Home
Certificeringen

Certificeringen

Wij van AB Midden Nederland laten ons certificeren om te bewijzen dat we het beste voor hebben met onze mensen en onze klanten. Onze certificaten bieden alle partners en ons personeel zekerheid. Zekerheid dat mensen eerlijk betaald en behandeld worden, dat we onze verplichtingen nakomen en dat we als personeelsbemiddelaar de hoogste kwaliteit en tevredenheid nastreven. Dat doen we met elkaar, voor elkaar. Bekijk hieronder onze certificeringen!

Met elkaar,
voor elkaar

ABU Keurmerk

Algemene bond Uitzendondernemingen

AB Midden Nederland is lid van de ABU. Dat staat voor de garantie van kwalitatief uitzendwerk, waarbij een duurzame en respectvolle relatie met de uitzendkracht centraal staat. Lang niet alle bemiddelings- en uitzendbureaus dragen het ABU-keurmerk. Wij voldoen met dit keurmerk aan de hoge kwaliteitseisen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels, maar ook bescherming tegen discriminatie. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat AB Midden Nederland staat voor kwaliteit, zekerheid, veiligheid en financiële betrouwbaarheid. Periodieke controles waarborgen deze voorwaarden.

SNF

ISO 9001:2015

VCU

NEN 4400-1

Meer weten?

Neem contact op met onze KAM-coördinator via onze afdeling Ontwikkeling & Opleiding. Zij beantwoorden graag alle vragen die je hebt met betrekking tot de certificeringen.